To je to što me zanima!

U Trogiru izudarali prvašića, u Imotskom učenik dobio šakom

Dva učenika trećeg razreda su u srijedu u Trogiru izudarali prvašića. Slomili su mu zub, a dječaku je i natekla usna. Istoga dana u Imotskom je ozlijeđen učenik (11)
Vidi originalni članak

Učenici trećeg razreda pretukli su prvašića ispred škole. Presreli su ga poslije nastave u neposrednoj blizini škole. Prvašiću je izbijen zub i natučena mu je usna. U četvrtak nije mogao u školu, a okolnosti incidenta još se utvrđuju:

- Istina je da je prvašić pretučen i ozlijeđen. Još utvrđujemo što se točno dogodilo, ali s 99-postotnom sigurnošću mogu reći da su ga napali učenici trećeg razreda. Oni su danas imali jednu predstavu van škole, a kad se vrate s njima će biti obavljeni razgovori - rekla nam je ravnateljica.

Prema njenim riječima, nakon što se utvrde sve okolnosti, dalje će se postupati po protokolu predviđenom u ovakvim situacijama, što uključuje razgovore s psiholozima i socijalnim službama.

Istoga dana u Imotskom je ozlijeđen učenik (11). Netko ga je šakom udario u glavu za vrijeme tjelesnog.

Nedavno su, podsjetimo, učenicu u Splitu izudarale vršnjakinje. taj je napad, tvrdi majka napadnute djevojčice bio naručen.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • DanijelŠušnjar 24.10.2011.

    istina to je zalosno sto starija djeca maltretiraju mlade od sebe,ali jos nije u redu to sto su u vezi ovog djeteta iz trogira napisali kako je dijete i sto je s drugom dvojicom koja su ga ustukla,o tome su napisali vise od pola clanka, a za ovo dijete u imotskom napisali jadnu recenicu niti su napisali kako je dijete niti tko ga je udario to ipak nije u redu jer i ovo je dijete kao i sva ostala djeca.nego u hrvatskoj je tako ako si iz imotskog lopv si.drogeras itd. i jos teze upadas na fakultet ili bilo gdje ako znaju da su iz imotskog

  • hrvatic_1 21.10.2011.

    zaboravio sam ovo rec pa drugi put im nebi takve stvari padala napamet nekoga mlatit a kakav psihijatar on napravi samo od dice jos vece budale

  • hrvatic_1 21.10.2011.

    da vam budem iskren mrzim tita ali ga ponekad i zavolim za vrime njegove vladavine nije toga bilo bile su sipke u skoli nisi ured dolazis na naplatu a sada pricaj sa neodgojenom djecom i on ti kaze da nece vise to napravit i to je to i on opet ode iza skole isto napravi (sada triba uzet tu dvoicu i svaki dan ih mlatit ali nac u skveru jednu dobru čeličnu šipku pa ih mlatit svaki dan po dva sata)

Komentiraj...
Vidi sve komentare