To je to što me zanima!

Među uhićenima i policajac, našli drogu 'tešku' 700.000 kn

U suradnji USKOK-a i Državne agencije za istragu i zaštitu BiH, na području Pule uhićeno je četiri, a u BiH dvije osobe. Među uhićenima je bivši policijski službenik
Vidi originalni članak

U skupini krijumčara marihuane, koja je u petak uhićena s više od 13 paketa marihuane, nalazi se i jedan bivši zaposlenik splitske policije. Vrijednost zaplijenjene robe procjenjuje se na 700 tisuća kuna.

U suradnji USKOK-a i Državne agencije za istragu i zaštitu BiH, na području Pule uhićeno je četiri, a u BiH dvije osobe.

Sumnjiči ih da su se organizirali u zločinačko udruženje zbog nabave većih količina marihuane. Za prenošenje i prodaju marihuane krajnjim kupcima na području Republike Hrvatske angažirao je šest osoba, koje su u proteklih pet godina u više navrata prokrijumčarili veće količine marihuane.

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja policija je protiv njih podnijela kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta. Osumnjičeni policijski službenik udaljen je s dužnosti.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 07.08.2013.

    opet plasirate informaciju da je trava droga, a nemate pojma o njoj...

  • MarioMarca 07.08.2013.

    Ja nerazumijem ove konje sad smo eu i koliko znam Spanjolska, Portugal, Ceska i Nizozemska su legalizirali i imaju kvalitetnu medicinsku travu umjesto da pomazu finaciski clanicama EU oni konji idu u bosnu po nju neka su pali kad uvoze to smece iz bosne

  • tommy lee 07.08.2013.

    a buden li sad mora duvat tufinu probit cu .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare