To je to što me zanima!

Tragedija u Poreču: Bagerist poginuo u urušavanju zida

Kako doznajemo od Operativno komunikacijskog centra PU istarske, na bager i bagerista srušio se jedan veliki komad zida hotela. Izvlačenje unesrećenog još traje
Vidi originalni članak

Na velikom gradilištu hotela Pical, a kojeg radnici ruše kako bi do 2020. godine izgradili veliki resort u Poreču, oko 15.44 sati smrtno je stradao bagerist (55) iz Funtane.

Kako doznajemo od Operativno komunikacijskog centra PU istarske, na bager i bagerista srušio se jedan veliki komad zida hotela, a na teren su upućeni vatrogasci, hitna pomoć i policija. Mrtvozornik je mogao samo konstatirati smrt.

Obzirom da je na samome gradilištu zbog kiše, blata i mraka otežan očevid, a očekuje se i dolazak inspekcije zaštite na radu, više će se o samim okolnostima ove tragedije znati tek tijekom srijede.

Očevid su obavili u utorak oko 21 sat i prevezli tijelo radnika na obdukciju.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • audi 2.0 20.11.2019.

    Na pocetku clanka pise: izvlačenje tijela jos uvjek traje, a na dnu istog pise: Očevid su obavili u utorak oko 21 sat i prevezli tijelo radnika na obdukciju. Pa ko je tu lud ?

  • Offca 🐑 20.11.2019.

    Zato migranti neće raditi na baušteli

  • perogovernalo 19.11.2019.

    Nerusi se ovakva zgrada sa spitzhammerom vec sa hidraulicnim zangama I to dio po dio lagano odozgo prema dole. I to sto je zdrobito sa tim kljestima kad se malo nakupi sortirati, znaci plastika u jedan kontejner, metal u drugi, cigla I zbuka u treci I beton u cetvrti I lagano razvoziti. Ovdje je bitno cekicem polupati u sto vece komade, srusiti I odvesti negdje na neciju livadu. Neznanje I neiskustvo a vjerovatno I pritisak on nadredjenih je dovelo do ovoga. Netko je ovdje ubrao dobru lovu a za ljudsvo da nije briga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare