To je to što me zanima!

U Velikoj Gorici pretresli stan dilera: Pronašli tri laboratorija za uzgoj, stabljike visoke 170 cm

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu podnijeli nadležnom državnom odvjetništvu
Vidi originalni članak

Policijski službenici PU zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje na 46-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo 'Neovlaštena proizvodnja i promet drogama'.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, s ciljem proizvodnje i preprodaje konoplje tipa droga (marihuana), u stanu na području Velike Gorice, uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio marihuanu.

ULOVILI DILERE Zaustavili ga i u autu mu našli travu, otkrili i tko je bio kupac
 
Pretragom stana na području Velike Gorice policijski službenici su pronašli tri improvizirana laboratorija s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj biljaka, ukupno 48 stabljika marihuane visine od 8 do 170 cm,  1.116,7 grama marihuane pakirane u pet omota, 190,5 grama hašiša pakiranog u pet omota, digitalnu vaga s tragovima droge te novac za koji postoji osnova sumnje da je pribavljen preprodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu podnijeli nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • zolymedimurje@gmail.com 04.02.2021.

    Vlada uvjek govori da je spas u poljoprivredi i čovjek krenuo u poljoprivrednu proizvodnju.

  • daj korisničko ime 04.02.2021.

    Od kad nema našeg dražena sve je otišlo u krivom smjeru...Umjesto da se podrži domaća proizvodnja preferira se strani alkohol....Kupujmo domaće!

  • andi4 04.02.2021.

    Razni Zinici, Nosici i njima slicni kradu Drzavu al to nikom nista...bitno da se ovi poljoprivrednici trpaju u buksu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare