News

Komentari 3

Zaustavili ga i u autu mu našli travu, otkrili i tko je bio kupac

Zaustavili ga i u autu mu našli travu, otkrili i tko je bio kupac

Obzirom da se čudno ponašao pretražili su mu vozilo i pronašli vrećicu s 322 grama marihuane. Isti je tren uhićen, a prilikom istrage odbio je testiranje na droge. Travu kupio od 21-godišnjaka na području Karlovca...

Vrbovačka policija dovršila je istragu nad dvojicom muškaraca starosti 21 i 24 godine zbog počinjenja kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

Naime, policija je prvo u ponedjeljak oko 1 sat zaustavila na autocesti A6 kod Vrbovskog 24-godišnjaka koji je u smjeru Rijeke upravljao osobnim vozilom marke Alfa Romeo, karlovačkih registracijskih oznaka. Obzirom da se čudno ponašao pretražili su mu vozilo i pronašli vrećicu s 322 grama marihuane. Isti je tren uhićen, a prilikom istrage odbio je testiranje na droge, no policija je otkrila da je travu kupio od 21-godišnjaka na području Karlovačke županije. 

Zbog navedenog oba su muškarca kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo neovlaštena proizvodnje i promet drogama, a 24-godišnjak je i prekršajno sankcioniran u skladu sa Zakonom o sigurnosti prometa na cestama.