To je to što me zanima!

U Vrsaru su otvorili prvi festival ljubavi i erotike

Na Casanovafestu su prvog dana ljubitelji erotike mogli razgledati 24 erotska crteža. Casanova se u memoarima Vrsara sjećao po lijepim ženama
Vidi originalni članak

Casanovafest, prvi  hrvatski festival ljubavi i erotike u Vrsaru u četvrtak poslijepodne otvorio je vrata posjetiteljima. Već prvog, od tri festivalska dana, ljubitelji erotike mogli su razgledati 24 erotska crteža pokojnog dubrovačkog slikara Antuna Masle. Uz književne večeri s ljubavno-erotskom tematikom, posjetiteljima će se u kasne sate nuditi i kultni erotski filmovi poput 'Emanuelle' sa zanosnom Nizozemkom Sylviom Kristel.
- Sama asocijacija na Casanovu u malom turističkom Vrsaru  je jako simpatična priča za sve Vrsarane, ali i za turiste – kaže direktor turističke zajednice Istre Tomislav Popović koji je sa zanimanjem razgledao erotske crteže. Organizatori  vrsarskog Casanovafesta kažu da je festival ljubavi i erotike podsjećanje na povijesnu povezanost svjetski poznatog zavodnika Giacoma Casanove koji je u Vrsaru boravio još daleke 1743. i 1744. godine. Ljubavnik je u svojim memoarima zapisao kako se prisjećao Vrsara po lijepim ženama, jelu i vinu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • gladijator 04.07.2009.

    Ja sam bio na toj izložbi! Najveći gušt je gledati te napaljene žene bez grudnjaka sa dekolteom pa skoro do pupka! OK je,nije loše! Ko je rekao da umjetnost mora biti dosadna?!

  • sara70 03.07.2009.

    zar netko sumlja u muski alat poslije ovakvog dokaza wau hheeeeeeee

  • zoran123456 03.07.2009.

    Vidi kok(ošk)u šta slika :-) Slika je zblurana ali da se skužiti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare