To je to što me zanima!

Mladi vozač Mercedesom je naletio na pješaka i ubio ga

Na križanju Vukovarske i UIice Donje Svetice u Zagrebu oko 13.30 sati smrtno je stradao pješak na kojeg je naletjelo osobno vozilo. Očevid je u tijeku, a promet se odvija jednim trakom
Vidi originalni članak

Muškarac (76) poginuo je prelazeći pješački prijelaz u srijedu oko 13.30 sati na zagrebačkoj Vukovarskoj ulici kod Donjih Svetica.

Neslužbeno se doznaje da je stradali pješak cestu prelazio na označenom pješačkom prijelazu dok je na semaforu bilo crveno svjetlo. Mladić koji je vozio automobil je bio u traci za skretanje ulijevo iz Ulice Donje Svetice prema Vukovarskoj aveniji, međutim u raskrižju je naglo skrenuo udesno i naletio na muškarca.   

Treća je to slična nesreća na zagrebačkim ulicama u samo desetak dana. Vozač je na Kvaternikovom trgu naletio na pješake pri čemu je poginulo dvoje ljudi, a u drugoj nedavnoj nesreći vozač automobila je u Ilici skoro pokosio oca koji je šetao s djetetom u kolicima. U obje nesreće vozači su bili pod utjecajem alkohola.

Idi na 24sata

Komentari 274

  • tinkyyy 21.04.2016.

    Novinarska gamad je jučerašnje događaje izmislila, no danas su se ispravili policijskim izvješćem. Zar je uopće bitno što u tim godinama vozi Mercedesa? Pa nije on nekoga svojim Mercedesom tjerao da ide na crveno. Dečko je prgave naravi po prirodi i opet kakve to ima veze? Postavljate javni linč, a ništa ne znate što se dogodilo. Osobno sam bila tamo, dečko nije ni u jednom trenu izjavio ništa o nikakvim tužbama novinara, iako bi ih ja sve redom tužila. Mali je šutio i nije se obraćao novinarima, zgrožena sam koliko ne znaju obavljati svoj posao i koliko su u stanju izmišljati, kako im samo nije žao jadnog djeteta koje će imati traume cijeli život zbog starčeka koji je osim prelaska na crveno, imao i slušalice u ušima, kako vam je samo to promaklo? Uostalom, to je daleko od novog Mercedesa, čemu takva panika oko auta i oko toga jel on bahat, bogat, tko mu je tata i slično. On nek odgovara za svoje prekršaje, ali ne i za pješakovo prelaženje preko crvenog svijetla.

  • TerezaKajtazi 21.04.2016.

    Da juce je bilo svijedoka da je prelazio na zeleno, cim se saznalo ciji je sin i da je iz imucnije obitelji onda je prelazio na crveno

  • 21.04.2016.

    Siromašna državica nema novaca za podvožnjake i nadvožnjake, bar za glavni grad. Bogata država ima novaca za podvožnjake i nadvožnjake i za sela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare