To je to što me zanima!

U Zadarskoj županiji ima 151 novozaraženi, jedan mrtav

U Općoj bolnici Zadar od posljedica infekcije koronavirusom umro je 51-godišnji muškarac koji nije bio cijepljen i nije imao drugih bolesti
Vidi originalni članak

U Zadarskoj je županiji u protekla 24 sata potvrđen 151 novi slučaj zaraze koronavirusom, a jedna je osoba umrla, izvijestio je u četvrtak Županijski stožer Civilne zaštite.

U Općoj bolnici Zadar od posljedica infekcije koronavirusom umro je 51-godišnji muškarac koji nije bio cijepljen i nije imao drugih bolesti.

PODACI LOKALNIH STOŽERA U Istarskoj županiji ima 177 novozaraženih, jedan mrtav

Među novozaraženima 81 osoba je u Zadru, 22 u Benkovcu, sedam u Obrovcu, po pet u Novigradu, Pakoštanima i Posedarju, po troje ih je pozitivno na koronavirus u Bibinjama, Ninu, Pakoštanima, Poličniku, Sv. Filipu i Jakovu i Zemuniku Donjem, po dvoje u Pašmanu i Salima te po jedna osoba u Biogradu, Kalima, Kukljici, Pagu, Ražancu, Stankovcima, Sukošanu, Škabrnji i Viru.

5341 NOVI SLUČAJ ZARAZE U Hrvatskoj umrlo još 76 ljudi, 311 pacijenata na respiratoru

Testirano je 796 uzoraka, pod aktivnim su nadzorom 1464 stanovnika, od bolesti se oporavilo 115 osoba, a ukupno je aktivno 810 slučajeva.

Na covid odjelima u Općoj bolnici Zadar hospitalizirano je 39 oboljelih, od kojih je osmero na respiratorima, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru na liječenju je 13 pacijenata.

PODACI LOKALNIH STOŽERA U Zagrebu 1376 novooboljelih od korone, umrlo je 25 ljudi

Policija je evidentirala jedno kršenje mjere samoizolacije, naveli su iz županijskog Stožera CZ.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Momomomomomo 02.12.2021.

    Vjv je umro od bolničke upale pluća. Krenite davati ljudima antibiotike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare