To je to što me zanima!

U zadnji tren spriječili napad na Glavni kolodvor u Berlinu

Zaposlenik željeznicva je pronašao je sumnjive predmete u sjevernom tunelu. Ekstremisti su jutros napali prugu Berlin-Hamburg. Ne zna se jesu li napadi povezani
Vidi originalni članak

U zadnji trenutak zaposlenik berlinskih željeznica spriječio je napad otkrivši nekoliko sumnjivih predmeta na sjevernom kraju tunela. Policija je oko podneva blokirala glavni gradski kolodvor, rekao je glasnogovornik, a The Local javlja kako su pronašli zapaljive bombe. 

Još uvijek ne znaju da li je slučaj povezan s jutrošnjim napadom ekstremista na željezničku prugu Berlin-Hamburg na sjeveru grada, javlja Bild.  Tamo su postavili dva zapaljiva uređaja u razvodnu kutiju, slična onima sa Glavnog kolodvora. Ekstremisti, koji su preuzeli odgovornost u mailu upućenom medijima, navodno se protive slanju vojnika u Afganistan te traže puštanje američkog vojnika Bradleya Manninga koji je WikiLeaksu predao vojne dokumente. Popravak ovog dijela pruge trajat će do utorka ujutro, javlja Stern.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • lola56 10.10.2011.

    "Zaposlenik željeznicva je pronašao je sumnjive predmete"!!! Što bi ova rečenica trebala značiti? Magdalena,žalosno je ako ste završili fakultet i ovoliko ste i dalje nepismeni! Osim toga prije nego bilo koji tekst pošeljete, red je da ga još jedanput pročitate!!!

  • jdn 10.10.2011.

    Nadam se da u njemačkoj postoji takmičenje ;zlatni pendrek; Ako ne trebalo bi to uvesti pod hitno, kod nas isto tako i takmičenje upriličavati na svakoj utakmici hnla

  • Gusti_Sok_Od_Vjeverice 10.10.2011.

    Steta Adolfa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare