To je to što me zanima!

U Novom Zagrebu gorjela dva auta: 'Čuli smo eksploziju...'

Stanari zgrade ispred koje je bio Mercedes samo su čuli eksploziju, a onda i sirene vatrogasaca. Požar je oštetio i pročelje zgrade...
Vidi originalni članak

Na parkiralištu u Masleničkoj ulici u Novom Zagrebu noćas su se zapalila dva osobna automobila, kratko je izvijestila zagrebačka policija.

Tijekom noći s petka na subotu planuo je Mercedes parkiran u Masleničkoj ulici - izgorjela mu je lijeva strana i prednji dio, a oštećen je i Golf koji je bio parkiran pored. 

Stanari zgrade ispred koje je bio Mercedes samo su čuli eksploziju, a onda i sirene vatrogasaca. Požar je oštetio i pročelje zgrade. 

Uzrok požara još uvijek nije poznat te će biti utvrđen nakon očevida. 

Idi na 24sata

Komentari 96

  • 01.12.2018.

    Ne mogu nikako shvatiti izjavu stanara... čuli su eksploziju a zatim i sirene vatrogasaca??? Nekako, razumno mi se čini da nakon eksplozije stanari izađu na balkone i vide da auto gori, pozovu vatrogasce i policiju, koji dođu kroz 5 do 15 minuta. Šta su vatrogasci čekali iza ugla da potpale?? Ovo ili su stanari sami zapalili ili je u pitanju neka veća dogovorena phisdarija. Ako su netom nakon eksplozije vatrogasci tulili kroz kvart, znači da su zanali da će to biti potpaljeno, netko je to lijepo organizirao.. ???

  • 01.12.2018.

    Ovi mercedesi i bmw-i imaju očiti problem... Katrica, - kakav je to bio autooooo.... P niti Fićo nije nikada gorio!

  • yocko 01.12.2018.

    Dugovi dugovi drugovi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare