To je to što me zanima!

U Zagrebu kod zlatarne netko bacio bombu?: 'Bacio ju s 30 metara s ceste kao Boško Buha'

Netko je preko noći bacio eksplozivnu napravu i tako oštetio dva automobila...
Vidi originalni članak

U petak u noći netko je kod zlatarne u Štefanečkoj ulici u Zagrebu eksplozivnom napravom oštetitio dva vozila, javlja čitatelj. Podsjećamo, prije dva tjedna u istoj je ulici izgorio automobil.

- To je parkiralište prije zlatarne u sklopu kafića. Bilo je to oko pola dva. Sto posto je bomba. Mom prijatelju je oštećen auto, navodno se čovjek zaletio s ceste i bacio ju s nekih 30 metara, kao Boško Buha - kratko nam je rekao čitatelj koji je poslao fotografije.

- Moj se auto  se tu našao slučajno parkiran, ni kriv ni dužan. Ne znam što da vam kažem, navodno je bačena izvana - kratko nam je rekao vlasnik oštećenog automobila.

- U petak, 27. svibnja pola sata iza ponoći u Dubravi u Štefanovečkoj ulici, nepoznati je počinitelj u dvorište poduzeća za sada neutvrđenog vlasnika bacio najvjerojatnije eksplozivnu napravu. Obavljenim očevidom je utvrđeno kako je oštećen osobni automobil marke Nissan Qashqai županjskih registarskih oznaka vlasništvo 28-godišnjaka i kombi vozilo marke Fiat Ducato zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo poduzeća iz Zagreba. Također, nastala su oštećenja na objektima u krugu istog poduzeća, a ozlijeđenih osoba nije bilo - oglasili su se iz policije.

Slijedi kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • ivan87nx 28.05.2022.

    Barba Ivo kaj imaš protiv partizana?

  • Hrvatska_do_Dublina 27.05.2022.

    Zljatarna u sklopu kafica.... Zivjela Dubrava

  • majmunaš 27.05.2022.

    Zagrebačka krema.Ma!

Komentiraj...
Vidi sve komentare