To je to što me zanima!

U Zatonu nam je more vratilo smeće koje smo bacili u njega

Ogromno nevrijeme koje je jučer zahvatilo Dalmaciju najbolja je ilustracija kako nam priroda može pokazati zube i zapravo nam pokazati što smo joj učinili...
Vidi originalni članak

Hrvati se vole ponositi nebesko plavim i kristalno čistim Jadranskim morem. No, kao što nam je to pokazao sve veći broj ekoloških incidenata usred turističke sezone, Hrvate ponos očito ne sprječava da u to plavetnilo nemilosrdno upumpavaju tone i tone fekalija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SRAMOTA NAŠEG MORA Jadran pun fekalija: Zagađuju ga baš svi - i turisti i domaći...

Svakom akcijom čišćenja podmorja razotkriva se naše licemjerje dok ronioci iz mora izvlače sve od kamionskih guma do radijatora i bojlera. 

Nekad, pak, more preduhitri ronioce pa samo van izbaci sve čime ga zagađujemo. Bacite oko na fotografije Pixsellovog fotografa Duška Jaramaza i sve će vam biti jasno. Ovako je danas izgledao Zaton. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Ronald555 14.11.2019.

    Sramota kako ljudo rade srNja

  • TinaV7 13.11.2019.

    Neka

  • -mariela- 13.11.2019.

    Gledam slike "strahote". Gdje je tu to strasno smece? Iz tolikog sinjeg mora, par plasticnih boca, koje je vjetar odpuhao sa brodica, balokna, terasa .... ostalo, zalo i granje, znaci sve sve prirodno. I jos cudnije je koliko ljudi sami ne vide, vec svi se bacili na filozofiju o oneciscenju mora, ... zabrinjavajuce!

Komentiraj...
Vidi sve komentare