To je to što me zanima!

U zatvorskoj ćeliji silovao cimera dok su služili kaznu

Božidar M. (53) navodno je silovao G.L. (35) iz Zagreba u ćeliji u kojoj su služili kaznu u pulskom zatvoru. S njima je bio zatvorenik koji ništa ne zna
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Puli nakon istrage podiglo je optužnicu protiv B. M. (53) iz Dalmacije zbog silovanja muškarca. Neslužbeno doznajemo da je riječ o Božidaru M., koji je u pulskom zatvoru 17. svibnja 2006. silovao G. L. (35) iz Zagreba. Navodno ga je silovao u zatvorskoj ćeliji u kojoj su zajedno služili kaznu. U vrijeme silovanja u prostoriji je bio još jedan zatvorenik, iz Labina, koji nije ništa čuo ni vidio. Silovanje je prijavljeno nekoliko dana poslije, 24. svibnja. Žrtva je nakon silovanja premještena iz pulskog zatvora, a silovatelj je iz sigurnosnih razloga prebačen u šibenski zatvor.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • miroljubiv 12.05.2009.

    Pederi,političari,popovi,ista pjesma.izgleda da se odavde pederastija proširila planetom.traži se prapeder i onaj koji će to skončat.

  • miroljubiv 12.05.2009.

    Nas siluju iz vladajuće stranke svaki dan,pa se može zaključiti da većina nas ima sado-mazo sklonosti.nisam čuo da je netko prijavio silovanje od strane HDZ-a otkako su na vlasti.

  • bara15 12.05.2009.

    samo se nadam da ovaj nije ima kurčinu od 20 cm, haha, ovo bi trebalo svim zatvorenicima napravit da imaju kakog silovatelja, pa bi ih manje po zatvorima visilo, nebi bilo pretrpano

Komentiraj...
Vidi sve komentare