To je to što me zanima!

Ubila roditelje i braću: Stalno predbacivali što se nije udala?

Neki mediji pišu da je ranije bila u psihijatrijskoj ustanovi, a njezin rođak rekao je za srpske medije da je to što nije bila udana često bio motiv svađa u obitelji
Vidi originalni članak

Motiv ubojstva i samoubojstva u mjestu Gnjilane na Kosovu i dalje nije poznat, no policija nagađa da je policajka Valdete Blaca ubila roditelje i dva brata, a zatim i sebe, zbog toga što se nije udala. 

Kako javlja Kurir, ona se tog jutra kratko pojavila na poslu. 

KOSOVO: UBILA RODITELJE I BRAĆU Masakr u postaji: Policajka je pobila obitelj pa presudila sebi

- S kolegama je normalno razgovarala i oko podneva je otišla kući gdje je, iz zasad nepoznatih razloga, posvađala s roditeljima i braćom - rekao je izvor iz policije. 

Strani mediji pišu da je Valdete bila ranije u psihijatrijskoj ustanovi koja je poslala dopis policiji da joj se oduzme oružje i premjesti na drugo radno mjesto. 

Jedan od njezinih rođaka rekao je da je njezin neriješen bračni status vjerojatno bio uzrok svađa u obitelji. Navodno su joj roditelji i braća često sugerirali da se uda. 

Idi na 24sata

Komentari 181

  • RoyBean 20.02.2020.

    Istina je voda duboka. A tko kaže da nije netko od njezinih kolega ih sve pobio i onda inscenirao i rješenje slučaja?

  • BatoMajkemi 20.02.2020.

    Jednostavno prekineš sve veze s obitelji i gotovo.

  • yoyo1 20.02.2020.

    Koma! Ni u nasem drustvu nije bajna situacija, doduse jos se ne ubijaju tolko radi toga, ali, zato frcaju osude sa svih strana od pojedinaca koji imaju "sredjen" zivot, djeca, muz ili zena.. Znaci, bit je da se zadovolji drustvena norma (udat-ozenit i podredit se djeci, sve drugo nema smisla u zivotu). Ljudi ne shvacaju da samo jednu stvar u zivotu moraju i to je neminovno, bas sve ostalo smo si sami nametnuli "uzvisene" drustvene norme koje su "prihvatljive", ne za vas, nego za druge. Sreca je u nama samima, e dok pocnemo zivit zivot radi onog sto mi zelimo, to je go onda. Recenica "moras" je kod nas nepisani zakon:D Ako ne zadovoljis d.kriterije, bit ces iskljucen iz ovog naoko savrsenog drustva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare