To je to što me zanima!

Ubili bogatog poljoprivrednika pa mu uzeli 600.000 kuna

Dvojac je u istražnom zatvoru zbog opasnosti od bijega i ponavljanja kaznenog djela. Uhićeni su u lipnju ove godine nakon višemjesečne operativne akcije policije koja je pretražila desetke kuća i stanova
Vidi originalni članak

Podignuta je optužnica protiv muškarca (32) i njegova pomagača (23) koje se tereti za teško ubojstvo imućnog poljoprivrednika Josipa Horvata (61) lani u studenome u Podravini.

Dvojica sudionika tog teškog zločina koji je šokirao cijeli kraj i dalje su u bijegu i nepoznata boravišta, prenosi Danica.

Tereti ih se da su 1. studenoga u Selniku kod Ludbrega upali u kuću Josipa Horvata prerušeni u policajce te ga brutalno pretukli i uzeli mu čak 600.000 kuna koje je nesretnik tih dana podigao u banci.

PREVARA U ROVINJU Lažno se predstavili pa prevarili djeda, on im prepisao imovinu u vrijednosti od 700.000 kuna

Nasilnik (32) i dvije osobe, koje su ovog časa u bijegu, ušle su u kuću, a mladić (23) je bio vozač i čekao ih je u automobilu ispred kuće.

- Oštećenik im je, u strahu za život, predao novac u iznosu od 600.000 kuna, koji su oni uzeli i velikom brzinom vozila se udaljili s mjesta događaja. Usljed pretrpljenih udaraca zadobio je nagnječenje mozga i plućnu emboliju s upalom pluća te je preminuo 29. siječnja ove godine - navode varaždinski tužitelji.

Dvojac je u istražnom zatvoru zbog opasnosti od bijega i ponavljanja kaznenog djela. Uhićeni su u lipnju ove godine nakon višemjesečne operativne akcije policije koja je pretražila desetke kuća i stanova u potrazi za dokazima.

PRIJAVIO GA POLICIJI Muškarac (59) iz Rijeke prijetio i iznuđivao pa ga žrtva prijavila

Novac, međutim, nisu našli. Policija pretpostavlja kako su ga podijelili na četiri dijela i potrošili na skupe stvari i provode.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MilanBabic 05.07.2022.

    dajte ljudima oruzje i kazne velike tima odmah smrtna kazna a ne zatvor sa tv radijom luksuz a sigurno su to cigani doseljeni u hr

  • 26.12.2020.

    Na Vž sudu glavnu riječ vode odvjetnici a ne suci,suci su lutke na koncima,odvjetnici diktiraju sve,tijek suđenja,što ulazi u zapisnik a što ne točno od riječi do riječi,svjedoci,dokazi,liječničko mišljenje,sve ..Oslobađaju se kriminalci i nasilnici ..žrtve ostaju samo na papiru žrtve i ne dobivaju nikakvu odštetu niti ništa,do kada??

  • nenno77 25.12.2020.

    ma sigurna država rekli bi vladajući.

Komentiraj...
Vidi sve komentare