To je to što me zanima!

Završila potjera u Bostonu: FBI je uhitio osumnjičenog mladića

Džohar Carnajev predao se policiji nakon razmjene vatre u Watertownu. Skrivao se ispod cerade jednog broda. Otkrio ga je vlasnik i javio policiji. Navodno je teško ranjen
Vidi originalni članak

Dvojica muškaraca sukobila su se s desecima policajaca na ulicama Watertowna u blizini Bostona u petak rano ujutro. Bili su naoružani pištoljima i eksplozivom koje su držali u ruksacima. 

Oko 1 sat ujutro stanovnici su izvijestili kako su čuli eksploziju. Pogledali su kroz prozor i vidjeli dvojac kako se skriva iza Mercedesa. Nakon vatrenog obračuna, policija je ranila i uhitila jednog muškarca kojega sumnjiče za eksplozije na maratonu dok je drugi pobjegao. Muškarac kojeg su uhitili navodno je preminuo u bolnici od posljedica ranjavanja. U pucnjavi je ranjen i jedan policajac, koji je prevezen u bolnicu. 

RT je objavio navodne identitete muškaraca na fotografijama koje je objavio FBI, a koje se sumnjiči za postavljanje bombi u Bostonu. Jedan od njih je Sunil Tripathi, nestali student Sveučilišta Brown, dok je drugi Mike Mulugeta. 

Bostonska policija nije još objevila identitet ubijenog muškarca, ali je upozorila da je drugi muškarac, koji je u bijegu, naoružan i iznimno opasan.

Sve je počelo u četvrtak oko 23 sata nakon ubojstva policajca na sveučilištu MIT. Muškarci su pobjegli s mjesta nesreće s ukradenim Mercedesom. 

Policija nije odmah htjela potvrditi vezu

Nakon pucnjave u kampusu na mjesto nesreće došao je i FBI i hitna pomoć. Prevezli su policajca u bolnicu gdje su samo mogli proglasiti smrt. Deseci policajaca okružili su zgradu 32 kraj koje je policajac upucan. Zgradu koriste studenti informatike, lingvistike i filozofije. Vlasti su zamolile studente da ne izlaze iz soba dok policija vrši očevid. Na internetskoj stranici sveučilišta još stoji obavijest studentima da ne izlaze jer kampus nije siguran. 

Idi na 24sata

Komentari 508

  • crna prognoza 20.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • pernica 20.04.2013.

    sve su to idioti, kad mogu bez iti malo suosjećanja ubijati nedužne ljude, civile, majke djecu koji su došli gledati maraton! svima smrtne kazne - odmah! bez obzira na svoje ciljeve za ovakve zločine NEMA OPRAVDANJA

  • ludibena_1 20.04.2013.

    http://i.imgur.com/WT3TIX5.jpg evo za sve koji vjeruju amerima....sad vidite tko je kriv za eksplozije....

Komentiraj...
Vidi sve komentare