To je to što me zanima!

Ubio ga nakon pijanstva te je spavao pokraj trupla

S.R. i D.S. su pili i posvađali se u Požegi. Zatim je S. R. nožem izbo D. S. Nakon ubojstva je izašao iz kuće, ali se kasnije vratio i spavao kraj ubijenog
Vidi originalni članak

Da je tijelo mrtvog D. S. (46) u kući u požeškoj ulici Vučjak, u subotu je policiji prijavio susjed koji živi nekoliko kuća dalje.
– Očevidom i obdukcijom utvrđeno je da je D. S. usmrćen s 13 ubodnih rana nožem u predjelu prsa. Na mjestu događaja pronađeni su nož i štap s tragovima krvi – rekao je Krunoslav Kokić iz PU požeško-slavonske. dodajući da su lice i podlakticu ubijenoga najvjerojatnije izgrizli štakori.
Policija je u subotu već oko 13 sati uhitila S. R. (60). Imao je 1,25 promila alkohola u krvi. Istražni sudac mu je jučer odredio 48-satni pritvor. D.S. je u petak došao u kuću u kojoj je neprijavljeno živio S. R..
Pili su i posvađali se pa je S. R. nožem izbo D. S. Nakon ubojstva je izašao iz kuće, ali se vratio i prespavao pokraj ubijenog.
- Tu su se često sastajali pijanci. Svađali su se i tukli. Užas je to od kuće. Vidjela sam da su i policajci izlazili s rukom na ustima. Muka im je bilo od smrada - rekla je susjeda A. G.
M. G. koja živi preko puta kuće rekla je da je ubojicu srela u subotu oko 8 sati na tržnici. - Svaki puta bi me pozdravio, ali je u subotu kraj mene prošao šutke  - rekla je M.G.

PILI SU U SREDIŠTU POŽEGE GDJE JE VINO BILO BESPLATNO
U središtu Požege u petak je bila veselica na kojoj se besplatno dijelilo vino. Svjedoci kažu da su na trgu pili i neki od “stanara” ruševine u ulici Vučjak. Kuća je prepuna smeća. Susjedi kažu da je i policajcima bila muka od smrada pa su, ulazeći u nju nakon umorstva, usta prekrivali rukama.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • press3 14.03.2010.

    Ljudi sve se to dogadja oko nas vidjamo to svaki dan ali se tek oglasimo kad se nesto desi zalosno psima kupujemo hranu mackama,a susjedi nam nemaju sto jesti i sto sad se svi pitamo sutimo i dalje ????

  • user_44386 14.03.2010.

    kao i uvijek kod nas . nitko ništa ne vidi dok se ne dogodi zlo. problem je nastao davno , a rezultat je ovo. trebalo je prije reagirat.

  • boys 14.03.2010.

    mrtav pijan

Komentiraj...
Vidi sve komentare