To je to što me zanima!

Ubio i pojeo svog psa, bio je zatočen u planinama Kanade

Želim nabaviti novog psa - prvo je što je Lavoie rekao kada se probudio u bolnici, nakon što je tri mjeseca bio zatočen u planinama u Kanadi. Ubio je svog psa
Vidi originalni članak

Marco Lavoie (44) iz Kanade bio je prisiljen ubiti i pojesti svog psa nakon što je ostao zatočen u planinama na tri mjeseca, 800 kilometara dalje od svog doma. Muškarac je ostao zatočen u planinama kod Montreala nakon što mu je medvjed uništio kanu i zalihu hrane.

Njemački ovčar spasio mu je život jer je otjerao medvjeda, tek tri dana prije nego što ga je Lavoie ubio. Nesretnog muškarca pronašli su prošle srijede, a bio je potpuno slab te je dehidrirao. Odmah su ga prevezli u bolnicu.

- Želim nabaviti novog psa - prvo je što je Lavoie rekao kada se probudio u bolnici, javlja Daily Mail. Liječnici su istaknuli kako je muškarac i dalje u kritičnom stanju.

- Jedva može govoriti i jako je slab. Prvo što je rekao bilo je to da želi nabaviti novog psa. Vjerojatno se osjeća krivim što je pojeo svog ljubimca u divljini - kazali su iz bolnice.

Idi na 24sata

Komentari 168

  • TOMI202 06.11.2013.

    Hrabri pustolov nakon 3 dana pojeo psa, a više bi mu koristio živ. Svaka čast.

  • Linz 06.11.2013.

    E Marco,Marco bas si pseto.

  • muni seferendi 06.11.2013.

    ovaj nije gledao grilsa bera ili bersa grila,kako god

Komentiraj...
Vidi sve komentare