To je to što me zanima!

Ubio kćer iz milosrđa: Potvrdili su zatvorsku kaznu Greguriću

Joso Gregurić je u ponovljenom suđenju osuđen na godinu dana zatvora i godinu dana uvjetno te mora platiti troškove suđenja i paušal u iznosu 21.245 kuna
Vidi originalni članak

Županijski sud u Sisku potvrdio je presudu Josi Greguriću (57), ocu koji je iz milosrđa ubio svoju kćer Marijanu. Gregurić je ponovno osuđen na godinu dana zatvora i godinu dana uvjetno te mora platiti troškove suđenja i paušal u iznosu 21.245 kuna. 

Prvu presudu ukinuo je Vrhovni sud zbog proceduralnih razloga pa je u utorak održano ponovljeno suđenje. Gregurić je u međuvremenu teško obolio i ima tumor mjehura. Gregurić je izjavio da se više ne želi liječiti te da želi da mu se tumor proširi i na ostale organe kako bi patio i umro kao i Marijana. 

Nakon operacije ostala nepokretna

Marijana je bila zdrava i lijepa djevojka koja se bavila manekenstvom, a onda je naglo oboljela. Žalila se na glavobolje i otišla je na liječenje u Zagreb. Otkriveno je da je imala tumor. Operirana je no nakon operacije ostala je nepokretna i trpjela je jake bolove. Otac Josi nikada se nije oporavio od šoka kada je Marijanu zadesila bolest. U listopadu 2012. godine Joso je Marijani dao tablete i zarezao joj je žile na rukama, a onda je pokušao ubiti i sebe.   

Idi na 24sata

Komentari 78

  • JBravarT 27.11.2014.

    Samo ovaj covjek zna kroz koje je muke prolazio u svojoj nemoci . Lako je sa strane dijeliti lekcije i moralizirati ali nikome ne zelim da dodje u njegov polozaj .

  • ellizabet 27.11.2014.

    Kako su brzi u ovom slučaju!Za ne vjerovati!Poštovano naše sudstvo...on je svoju kaznu dobio,živio s njom,otplakao je i drugi dan sve ispočetka.....kako ste mu dosudili zatvor isto ste mu mogli dati i ljetovanje bilo gdje,jadnom ocu isto jer njegovo srce i duša umrli su taj dan s njom!

  • perica 100 27.11.2014.

    umjesto da čovjeka lječe oniga još osuđuju i kaznu naplaćuju gospon suče dati bog isto vrati sramise đubre jedno tisi neki sudac ti si jedno veliko GOVNO

Komentiraj...
Vidi sve komentare