To je to što me zanima!

'Ubio mi je muža, na sudu se branio da je pregazio divljač, a sada mu sude već četvrti put'

HDZ-ovac Bruno Perkec službenim autom udario je Damira Jurišića 2017. godine.. Na trećem suđenju proglašen je krivim, no Županijski sud uvažio je njegovu žalbu i suđenje opet vratio na početak
Vidi originalni članak

Kad sam jučer dobila presudu kojom se usvaja Perkecova žalba i ide se na ponovno suđenje, ostala sam šokirana. Došlo mi je da se rasplačem zbog tuge, jada i nemoći. Sve manje vjerujem da ću dočekati kraj te farse, kazala nam je Adrijana Jurišić, supruga poginulog Damira Jurišića. Na njega je 8. rujna 2017. godine u naselju Bačevac kraj Virovitice službenom Škodom naletio Bruno Perkec, HDZ-ov ravnatelj Županijske uprave za ceste u Virovitici, koji i danas obnaša istu funkciju.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Luna777 02.02.2024.

    Eto, tako rade naši sudovi kad su su u pitanju HDZ-ovci i njihovi jataci. Sramite se. Glavno da štrajkate, a parnice vam traju 10-tak godina. Ne trebaju vama veće plaće, već veće kontrole.

  • Sve je moguće 01.02.2024.

    Zbog ovakvih se bježi iz RH

  • Pig Benis oOo 01.02.2024.

    Dakle covjek priznao da je pio, sluzbenim autom pokupio "nesto" za sto je smatrao da je divljac, ispostavilo se da je covjek. Ne moze dobiti presudu jer nisu "rekonstruirali nesrecu" sto god to znacilo. Snimili epizodu serije "rekonstrukcije prometnih nesreca" valjda po tom dogadjaju... Izvrsno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare