To je to što me zanima!

Ubio prvog susjeda hicem iz puške dok je ovaj čistio kanal

Ubijeni Boro Đukić je sa sinom čistio odvodni kanal ispred kuće kada je izašao susjed i zapucao iz vojne puške. Đukića je pogodio s dva hica, a njegovog sina promašio
Vidi originalni članak

U utorak oko 14 sati u mjestu Zborište, nedaleko Bosanskog Broda u BiH, Jovan Jovanović (79) je iz vojničke puške M48 ubio svog prvog susjeda Boru Đukića (61) poznatog po nadimku Lulaš. 

Prema prvim informacijama, Đukić je sa sinom čistio odvodni kanal ispred kuće kako bi propustio nadolazeću vodu zbog kiše koja je padala bez prestanka. Iz svog dvorišta izašao je Jovanović i ispalio jedan metak u svog susjeda i pogodio ga, drugi metak je ispalio u pravcu susjedovog sina, ali ga nije pogodio, pa je još jedan metak ispalio u već ranjenog Đukića, koji je nedugo iza toga preminuo. 

Ubojica je uhićen, a tijelo ubijenog prevezli su na obdukciju u dobojsku bolnicu gdje je utvrđeno da je jednim metkom Đukić pogođen u rame, a drugim u prsa, točnije u aortu.


Idi na 24sata

Komentari 40

  • tmendas 28.05.2015.

    Ništa čudno, i kod mene, u okolici Zagreba su susjedi zatrpali sve kanale pa sad kad pada kiša sve pliva, a kad su došli općinari prokopati taj kanal izašao čovjek iz svoje kuće i to s nožem pa ovaj bagerista odustao i to je to, nikom ništa.

  • bopozopo 27.05.2015.

    Colonelo ,ti si jedan nacionalista, ako te ne zanimaju vijesti iz susjedstva ,ne čitaj i ne komentiraj.

  • Galeb i ja 27.05.2015.

    Pa ovaj narid je posandrcao do kraja,sada se vise ne tuku nego su se poceli ubijati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare