To je to što me zanima!

'Ubio sam curu koju sam volio': Anitu ubo u leđa, prsa, trbuh...

Anita Novoselac (39) je umrla na mjestu. Ivan se sam prijavio policiji. Protiv njega su tada na snazi bile bile zaštitne mjere jer je ranije napao ženu. Nije joj se smio približavati...
Vidi originalni članak

 Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu je podiglo optužnicu protiv Ivana Kralja (36). Iako ne navode imena, jasno je da je riječ o ubojstvu u Gajnicama za koje je Kralj osumnjičen.

MAJKA ŽRTVE IZ GAJNICA: 'Moja kći je bila zaluđena tim klošarom, uvalio joj se u kuću'

Njega terete da je 20. svibnja 2018. oko 6 sati u Zagrebu, u kupaonici u podrumskom stanu kuće u Grintavečkoj ulici, "kuhinjskim nožem zadao svojoj izvanbračnoj supruzi više ubodnih rana u predjelu desne nadlaktice, lijeve strane prsnog koša, desne strane prsnog koša, desne bočne strane trbuha, desne strane leđa i stražnje strane donjeg plućnog režnja te niz krvnih podljeva na predjelu glave koje u svojoj ukupnosti čine osobito tešku tjelesnu ozljedu".

SMRT U GAJNICAMA Pijan je nožem ubio svoju curu (39) pa nazvao Hitnu pomoć

Anita Novoselac (39) je umrla na mjestu. Ivan se sam prijavio policiji.

- Zaklao sam curu koju sam volio - navodno je rekao nazvavši 192.

Protiv njega su tada na snazi bile bile zaštitne mjere jer je ranije napao ženu. Nije joj se smio približavati na manje od 100 metara nije ju smio uznemiravati te mu je naređeno udaljavanje iz zajedničkog kućanstva gdje je živio s izvanbračnom suprugom. Tužitelji predlažu i da mu se produlji pritvor. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • 27.09.2018.

    Nisu ni jedno drugo sedamnaestogodišnjaci bili kad su se mirili i svađali.Pokoj njoj vječni,ali meni tu dosta toga ne štima...nažalost,ovakvi članci su preučestali....treba to dovesti u red.Kad si ju volio,a nešto je krenulo po zlu,zašto nisi otišao od nje!?!? Nego si se išao igrati Boga???? Ima tu još nerazjašnjenih okolnosti,makar imam takav dojam.

  • sociologija 27.09.2018.

    Srce ne bira u koga ćemo se zaljubiti. Kada shvatimo da je to pogrešna osoba vrlo često je prekasno i nasilnika se teško riješit, a institucije ne čine skoro ništa da zaštite žrtvu. Kad se nasilnika i prijavi, provede jednu noć u policiji, sutra se vrati doma i žrtva postaje još većom žrtvom. Ako se žrtva brani pa nasilnik zadobije koju "ogrebotinu" u tučnjavi, oboje snose iste sankcije (punjenje državnog proračuna, u koliko je žrtva - najčešće žena preživjela napad). Često se pitamo zašto žrtve (90% žene!?) ne napuštaju zlostavljače. Prvi razlog je ogroman strah; djeca, financijska i materijalna ovisnost itd. Riješite se straha, kontaktirajte sigurne kuće, malo po malo stvari će krenut na bolje. Odlazak od zlostavljača nije laka odluka. Žrtva često razvija stockholmski sindrom - emocionalnu vezu i identifikaciju s agresorom kako bi lakše podnijela zlostavljanje i nije si u stanju sama pomoći. Zato je nužno potrebna pomoć okoline, rodbine, prijatelja, institucija. I kad se napusti zlostavljač, on/ona može, a i ne mora provesti svoj bolesni naum (vrlo često to ostaje "samo" prijetnja), ali ako ostanete uz zlostavljača šanse da svoje prijetnje i ostvari drastično rastu. Zlostavljači u pravilu uvijek nasrću na slabije, služe se sredstvima zastrašivanja, vrlo često su spolno disfunkcionalne (što je veliki udar na ego?), a u biti velike kukavice, itekako svjesni svojih zlodjela.

  • _Varešak_ 27.09.2018.

    Može li mi tko pojasaniti kako se može biti izvan bračna suprug(a) ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare