To je to što me zanima!

Ubio svog sina i još dvoje ljudi: Dakić je skrivao lice u sudnici

Njemačka: Dakićev sin je trebao krenuti u školu pa mu je majka priredila malu zabavu. Dakić je upao na zabavu i počeo ubijati. Majku djeteta je poštedio da bi patila za sinom...
Vidi originalni članak

Suđenje Draženu Dakiću (41) počelo je u 9 sati pred punom dvoranom na sudu u njemačkom Rottweilu. Zakazano je 18 ročišta, a bit će ispitano 92 svjedoka. Dakić se po ulasku u sudnicu pokrio se po glavi.

 

HRVAT ŠOKIRAO NJEMAČKU Dakić je ženu poštedio kako bi za sinom (6) patila cijeli život

Dakić je optužen da je ubio troje ljudi, među kojima i vlastitog sina, mogao bi dobiti doživotnu kaznu zatvora

Tužitelji kažu da je Dražen u stan bivše partnerice ušao kroz terasu. Odmah je ispalio hitac prema bivšoj partnerici Ekaterini i njezinoj prijateljici. Nakon toga je ušao u dnevni boravak i spucao na sina. U njega je ispalio tri hica. Pogodio ga je u pluća i srce. Dječak je odmah umro. Dakić je izlaganje tužitelja mirno slušao, bez ikakve reakcije. 

Na sudu je puštena snimka na kojoj se čuje kako uspaničena Ekaterina razgovara s policijom.
- Pucao je. Moj sin je u kući - rekla je žena policiji. Ona je uspjela pobjeći kod susjeda. Na sudu je rečeno i da je Dakić oružje iz kojeg je pucao kupio u kolovozu 2017. godine u Hrvatskoj.  

Dakić se nije mogao pomiriti s činjenicom da ga je njegova partnerica Ekterina u veljači prošle godine ostavila i pobjegla sa sinom, kažu tužitelji.

Skrivali su se od njega, no našao ih je u rujnu prošle godine u Villingendorfu.

Slavili su polazak Darija (6) u školu. Dakić je upao na zabavu i ubio svojeg sina Darija, Ekaterininog novog partnera i njezinu prijateljicu. Tijekom ročišta u petak sestra ubijenog muškarca se rasplakala.

Ekaterinu je poštedio kako bi cijeli život patila za sinom. Dakić je pobjegao. Jedan prolaznik ga je vidio pet dana kasnije i pozvao je policiju. Dakić se predao bez otpora. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 16.03.2018.

    Ni smrtna kazna nije dostatna za ovakvog monstruma!

  • jozodundovic 16.03.2018.

    Dok je vlastito dijete ubijao,nije se skrivao od nikog. Junačina,rekli bi Crnogorci#👎

  • Denis Menesar 16.03.2018.

    "Dakić" nikako nije Hrvat. Sramotimo se svukuda, ali ne moramo još i tamo gdje ne spadamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare