To je to što me zanima!

Ubio vozača koji mu je usmrtio ženu: Pištolj je stavio na grob...

Italija: Fabio Di Lello pričekao je ispred kafića Itala D’Elisa (22) i u njega hladnokrvno ispalio četiri hica. Italo je u srpnju prošle godine automobilom naletio na skuter koji je vozila Fabijeva žena
Vidi originalni članak

Fabio Di Lello (36) ispalio je četiri metka u mladića (22) na izlazu iz bara. Nakon toga je oružje odnio na groblje i stavio ga na grob svoje žene Roberte. 

Fabio, nogometaš i pekar, je ubio mladića koji je pregazio i usmrtio njegovu ženu. Smaknuo ga je hicima iz pištolja. Fabio je u srijedu bio u gradu Vasto u blizini križanja na kojem je Italo D’Elisa (22) u srpnju prošle godine Fiat Puntom naletio na njegovu suprugu koja se vozila na skuteru. Istraga o nesreći je završila krajem prošle godine i mladom vozaču je trebalo uskoro početi suđenje. 

Nazvao prijatelja

Nakon što je ispalio hice i pištolj stavio na grob žene, Fabio je nazvao prijatelja i rekao mu što je učinio. Zatim se predao policiji.

Roberta Smargiassi (34) je nakon naleta automobila udarila u semafor i umrla je u bolnici. Nekoliko dana nakon nesreće Fabio i druga rodbina organizirali su malu prosvjednu povorku. Bol se očito pretvorila u opsesiju.

- Uzeo mi je moju Robetu, uzeo mi je snove, planove u životu, uzeo joj je želju da bude majka, uzeo mi je ljubav, njezinu ljubav za životom, njezin osmijeh - napisao je Fabio mjesec dana nakon smrti žene. 

- Druge Roberte nema, pitam se gdje je pravda - bio je ogorčen Fabio.

Na Facebooku je stavio fotografiju supruge s natpisom "pravda za Robertu".

Također objavio je fotografiju iz filma "Gladijator". U prosincu je za nju organizirao memorijalni turnir. Prema prvom izvješću, Fabio je izmijenio nekoliko riječi s Italom i nakon toga ga je ubio. Fabio je uhićen, piše Corriere della Sera. 

Idi na 24sata

Komentari 254

  • o2o2o2 03.02.2017.

    O srpnja 2016. ovaj mladic seta slobodan, gospoda na groblju a muz ceka da se Pravna drzava pokrene. Jucer je netko od sudstva izjavio kako je krajem ovog mjeseca trebalo poceti sudenje ili to sto vec. Kakvo sudenje kad se sve zna??? Tip prosao na crveno. Sto se sad ima dokazati? Da nije mozda ipak bilo roza? Da nije mozda bilo magle...? Tipu.dosadilo cekat pravdu. Inace da je svaki dan isao na groblje...sjedio na.klupici...cak i rucao tamo ponekad.

  • MAJA-MAGDALENA 03.02.2017.

    Oko za oko zub za zub .

  • zabac2703 02.02.2017.

    Zamislite sebe na njegovom mjestu, zenu mi pregazi neki mulac, uzmem ti snove , buducu majku, dio tebe ... i onda seta po kaficima i ceka sudjenje. Podrzavam ga u potpunosti i tako mu je vecina zivota oduzeta isto mu je bio u zatvoru 7 ,8 godina ili vanka , mulac mu je tim cinom uzeo sve i nema tu druge pravde, oko za oko zub za zub.

Komentiraj...
Vidi sve komentare