Obavijesti

News

Komentari 254

Ubio vozača koji mu je usmrtio ženu: Pištolj je stavio na grob...

Ubio vozača koji mu je usmrtio ženu: Pištolj je stavio na grob...
1

Italija: Fabio Di Lello pričekao je ispred kafića Itala D’Elisa (22) i u njega hladnokrvno ispalio četiri hica. Italo je u srpnju prošle godine automobilom naletio na skuter koji je vozila Fabijeva žena

VIDEO

Fabio Di Lello (36) ispalio je četiri metka u mladića (22) na izlazu iz bara. Nakon toga je oružje odnio na groblje i stavio ga na grob svoje žene Roberte. 

Fabio, nogometaš i pekar, je ubio mladića koji je pregazio i usmrtio njegovu ženu. Smaknuo ga je hicima iz pištolja. Fabio je u srijedu bio u gradu Vasto u blizini križanja na kojem je Italo D’Elisa (22) u srpnju prošle godine Fiat Puntom naletio na njegovu suprugu koja se vozila na skuteru. Istraga o nesreći je završila krajem prošle godine i mladom vozaču je trebalo uskoro početi suđenje. 

Nazvao prijatelja

Nakon što je ispalio hice i pištolj stavio na grob žene, Fabio je nazvao prijatelja i rekao mu što je učinio. Zatim se predao policiji.

Roberta Smargiassi (34) je nakon naleta automobila udarila u semafor i umrla je u bolnici. Nekoliko dana nakon nesreće Fabio i druga rodbina organizirali su malu prosvjednu povorku. Bol se očito pretvorila u opsesiju.

- Uzeo mi je moju Robetu, uzeo mi je snove, planove u životu, uzeo joj je želju da bude majka, uzeo mi je ljubav, njezinu ljubav za životom, njezin osmijeh - napisao je Fabio mjesec dana nakon smrti žene. 

- Druge Roberte nema, pitam se gdje je pravda - bio je ogorčen Fabio.

Na Facebooku je stavio fotografiju supruge s natpisom "pravda za Robertu".

Također objavio je fotografiju iz filma "Gladijator". U prosincu je za nju organizirao memorijalni turnir. Prema prvom izvješću, Fabio je izmijenio nekoliko riječi s Italom i nakon toga ga je ubio. Fabio je uhićen, piše Corriere della Sera. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 254
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa