To je to što me zanima!

Ubio ženu, kćeri i sebe zbog lažne potvrde o cijepljenju: Mislio je da će mu oduzeti djecu

Njemački tužitelj potvrdio je da je muškarac ubio svoju ženu i troje djece nakon što je otkriveno da je lažirao potvrdu o cijepljenju
Vidi originalni članak

Muškarac koji je u subotu ubio svoju ženu i tri male kćeri prije nego što je sebi oduzeo život, lažirao je potvrdu o cijepljenju i bojao se da će mu djeca biti oduzeta kada je krivotvorina otkrivena, objavio je njemački tužitelj, a prenio Reuters .

Podsjećamo, policija je u subotu u obiteljskoj kući u Koenigs Wusterhausenu južno od Berlina pronašla dvije odrasle osobe od 40 godina i troje djece u dobi od četiri, osam i deset godina. U oproštajnoj poruci koju je pronašla policija, muškarac je napisao da je krivotvorio potvrdu o cijepljenju za svoju suprugu. Nakon što je njezin poslodavac za to saznao par se uplašio da će biti uhićeni i izgubiti svoju djecu, rekao je tužitelj Gernot Bantleon za Reuters.

Policiju su pozvali susjedi koji su vidjeli beživotna tijela u kući.

MRTVA CIJELA OBITELJ U kući strave kod Berlina našli oproštajno pismo: Sumnja se na 'prošireno samoubojstvo'

Njemačka je pooštrila ograničenja kako bi pokušala zaustaviti četvrti val pandemije koronavirusa. Od prošlog mjeseca zaposlenici su morali pokazati da su cijepljeni, oporavljeni ili negativni na COVID-19. Njemačke vlasti složile su se prošli tjedan da će necijepljenima zabraniti pristup svim poslovima, osim najvažnijim, kao što su trgovine mješovitom robom, ljekarne i pekare, a također planiraju učiniti cijepljenje obveznim za neke poslove.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • barics 08.12.2021.

    ovo je sramotno

  • savskokupaliste 08.12.2021.

    Fašizam.

  • Aron333 08.12.2021.

    Normalni ljudi ne krivotvore potvrde, a potpuno poremećeni vrše ovakve zločine

Komentiraj...
Vidi sve komentare