News

Komentari 83

Ubio ženu, kćeri i sebe zbog lažne potvrde o cijepljenju: Mislio je da će mu oduzeti djecu

Ubio ženu, kćeri i sebe zbog lažne potvrde o cijepljenju: Mislio je da će mu oduzeti djecu

Njemački tužitelj potvrdio je da je muškarac ubio svoju ženu i troje djece nakon što je otkriveno da je lažirao potvrdu o cijepljenju

Muškarac koji je u subotu ubio svoju ženu i tri male kćeri prije nego što je sebi oduzeo život, lažirao je potvrdu o cijepljenju i bojao se da će mu djeca biti oduzeta kada je krivotvorina otkrivena, objavio je njemački tužitelj, a prenio Reuters .

Podsjećamo, policija je u subotu u obiteljskoj kući u Koenigs Wusterhausenu južno od Berlina pronašla dvije odrasle osobe od 40 godina i troje djece u dobi od četiri, osam i deset godina. U oproštajnoj poruci koju je pronašla policija, muškarac je napisao da je krivotvorio potvrdu o cijepljenju za svoju suprugu. Nakon što je njezin poslodavac za to saznao par se uplašio da će biti uhićeni i izgubiti svoju djecu, rekao je tužitelj Gernot Bantleon za Reuters.

Policiju su pozvali susjedi koji su vidjeli beživotna tijela u kući.

Njemačka je pooštrila ograničenja kako bi pokušala zaustaviti četvrti val pandemije koronavirusa. Od prošlog mjeseca zaposlenici su morali pokazati da su cijepljeni, oporavljeni ili negativni na COVID-19. Njemačke vlasti složile su se prošli tjedan da će necijepljenima zabraniti pristup svim poslovima, osim najvažnijim, kao što su trgovine mješovitom robom, ljekarne i pekare, a također planiraju učiniti cijepljenje obveznim za neke poslove.

Najčitaniji članci