News

Komentari 47

U kući strave kod Berlina našli oproštajno pismo: Sumnja se na 'prošireno samoubojstvo'

U kući strave kod Berlina našli oproštajno pismo: Sumnja se na 'prošireno samoubojstvo'

Ubijene članove obitelji je u subotu pronašao susjed. Njemu je bilo čudno što je sve tiho pa je kroz prozor terase pogledao u unutrašnjost kuće. Tada je vidio mrtva tijela

U njemačkom Senzigu, 20 kilometara od Berlina, u subotu je policija pronašla peteročlanu obitelj, mrtvu. Otac Devid R. (40), njegova žena Linda R.(40) i kćeri stare 10, 8 i 4 godine su imali ubodne radne i rane od vatrenog oružja.

U nedjelju je objavljeno kako su istražitelji u kući pronašli oproštajno pismo pa se pretpostavlja da je došlo do tzv. proširenog samoubojstva. 

Ubijene članove obitelji je u subotu pronašao susjed. Njemu je bilo čudno što je sve tiho pa je kroz prozor terase pogledao u unutrašnjost kuće. Tada je vidio mrtva tijela i nazvao je policiju. Iako se pretpostavljalo da su bili mrtvi već nekoliko dana prema zadnjim informacijama oca je živog jedan od susjeda vidio u petak. Otac je radio kao nastavnik, a majka je predavala na fakultetu. Starije djevojčice su išle u školu, a najmlađa u vrtić.     

Susjedi su u šoku budući da je riječ o malom mjestu u kojem se svi poznaju.

- Obitelj je bila jako aktivna u zajednici, djeca su bila super. Svi su voljeli život. Ovo što se dogodilo nitko ne može razumjeti - kažu susjedi za Bild. 

Navodno je obitelj zadnjih dana bila kod kuće jer su bili u samoizolaciji zbog koronavirusa. 

Najčitaniji članci