To je to što me zanima!

Ubod stršljena ubio je šumara, a drugi se jedva uspio izvući...

Ivana Sočkovića (32) iz Vrpolja opasni je insekt ubo u petak ujutro dok je radio u šumi. Navodno nije ni znao da je alergičan na ubod stršljena. Imao je dvoje djece
Vidi originalni članak

Prestrašno je to, tako mlad čovjek... Pred kućom je cijelo vrijeme Hitna pomoć, a iznutra se samo čuju jauci, rekli su nam susjedi preminulog Ivana Sočkovića iz Vrpolja.

On je u petak oko 8.30 sati, kao djelatnik tvrtke Sunčana šuma, radio u šumi u Levanjskoj Varoši nedaleko Đakova. Pod još neutvrđenim okolnostima u jednom trenutku ga je ubo stršljen, najvjerojatnije u glavu ili u vrat, od čega je Sočković ubrzo preminuo. Njegovog kolegu također je ubo opasni insekt, no njemu je život spašen nakon infuzije i pravodobne liječničke intervencije. Oporavlja se uz strašne bolove i potpuno natečena obraza, ali nasreću, trebalo bi biti sve u redu.

Nesretni radnik najvjerojatnije nije ni znao da je alergičan na ubod stršljena.

Iza sebe ostavio suprugu i dvoje djece

- Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje malodobne djece. Mislim da curica ima oko dvije godine, a dečkić između četiri i pet. I nama susjedima je jako teško, a onda možemo samo misliti kako je njegovoj obitelji - rekla nam je šokirana susjeda koja živi nedaleko od kuće obitelji preminulog šumara Sočkovića.

Ivan je u njoj živio s roditeljima i svojom obitelji. Radio je za tvrtku Sunčana šuma, čija vlasnica je Marina Popijač, supruga bivšeg ministra Đure Popijača. Od uprave smo pokušali saznati detalje nesreće, no iz tvrtke su rekli kako nemaju nikakvih komentara.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • SinišaČengić 14.07.2013.

    R.I.P. Sole

  • mangup@dj 13.07.2013.

    sučut obitelji ............

  • trooso 13.07.2013.

    saučešće obitelji i neka mu je laka zemlja, mog prijatelja prije par godina isto je upiknul stršljen jedva su ga spasili u domu zdravlja, kad se oporavil otišel je u veterinarsku stanicu i pital kaj imaju protiv stršljena dali su mu nekakav otrov, posudil je vatrogasno odjelo i otišel tam di ga je upiknul našel je gnjezdo srušil ga je i počel špricat po njima, rekel mi je trebal si vidjet kak su se zaljetavali u mene, a nemreju mi niš, veli sve sam ih do jednog

Komentiraj...
Vidi sve komentare