To je to što me zanima!

Ubojica djece kupovao fetiše, seksao se s dječjim lutkama...

Njemačka: Silviju S. (33) sude zbog ubojstva Mohameda (4) i Eliasa (6). Na suđenju su svjedočili policajci koji su u njegovom stanu našli lutke, lance, lisice, uznemirujuće poruke...
Vidi originalni članak

Kod Silvija S. (33) kojem sude za ubojstva Mohameda (4) i Eliasa (6), policija je pronašla poruke, dječje glave i tijela izrezana iz novina i časopisa, fetiše, maske, dječje lutke te kamere i snimke seksa s lutkama.

O tome su na suđenju monstrumu u utorak u njemačkom Potsdamu svjedočili policajci. Policajka Annika D. (36) je rekla na sudu da su u stanu ubojice pronašli poruke: "Vezanje djece", "Djevojčice, dječaci, nož", "Zaplijepiti usta", "Napiti dijete" i sl. Policijska službenica Grit H. (47) rekla je da su u stanu ubojice pronašli hrpu smeća. 

- Pretražili smo je milimetar po milimetar. Pronašli smo puno tijela dijece, glava djevojčica i tijela dječaka koje je optuženi izrezao iz novina i časopisa - rekla je Grit H. Istražitelji su saznali da je Silvio od 2013. do 2015. godine na Ebayu kupovao dječje lutke, odjeću za princeze, kostim u obliku tigra, maske od lateksa, maske od kože, kamere, uređaj kojim se vidi po noći, različite fetiše, lisice, remenje i sl. Policija je našla i snimke kako se Silvio u krevetu zadovoljava s dječjom lutkom. 

Silvio S. je, podsjetimo, 1. listopada prošle godine oteo Mohameda (4) dok je bio u socijalnom uredu s majkom.

Kamere su kasnije snimile otmičara kako s Mohamedom šeće u Berlinu. Silvio je priznao policiji da je Mohameda ubio naredni dan 2. listopada. Silvio je priznao da je dječaka u svojem stanu više puta seksualno zlostavljao te da je onda zadavio remenom jer je dječak plakao i išao mu na živce. Također, Silvio je rekao da se bojao da će ga pronaći dječakovi roditelji i policija pa se htio riješiti svjedoka. Silvio im je nakon privođenja rekao i da je ubio Eliasa (6). Elias je nestao 8. srpnja prošle godine s igrališta ispred stana svojih roditelja. Policija je kasnije istraživala i da li je Silvio bio povezan s nestankom male Inge, ali za to dosad nisu našli dokaze, piše Bild. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Patricia110 29.06.2016.

    Ccc na sta je ovaj svijet spao..da se na ulici privode bakice koje ne predu cestu preko zebre, da decko bude brutalno pretucen od strane policije zbog malo marihuane, a ovaj na slobodi bio sve do sad. Svaka cast.

  • Debeli55 28.06.2016.

    ja i on prazna soba 5 min to je sve sta bi mu pozelio

  • Hristos se rodi 28.06.2016.

    Sigurno je bio ljevichar

Komentiraj...
Vidi sve komentare