To je to što me zanima!

Ubojica iz Tuzle liječio se na psihijatriji u Jankomiru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tomislavu Petroviću su zbog ubojstva šestero rođaka odredili jednomjesečni pritvor u psihijatriji Kreka u Tuzli uz pojačane mjere sigurnosti
Vidi originalni članak

Ako sud utvrdi da je Tomislav Petrović počinio zločin u neubrojivu stanju, ne može ga zadržati niti mu suditi. Slučaj tada prepuštamo Centru za socijalnu skrb. No oni ne mogu izdati rješenje o liječenju niti odlučuju o smještaju. Kriminalac tada slobodan završava na ulici, rekao je Šesenam Čosić, glavni tužitelj Tuzlanskog tužiteljstva. Petrovića su uputili na vještačenje kod psihijatara. Nalaz očekuju u lipnju.
Tomislav Petrović (45) liječio se u Hrvatskoj. U siječnju je došao u zagrebačku psihijatrijsku bolnicu Sv. Ivan na Jankomiru.
Liječnici su ustanovili da pati od teže psihičke bolesti, a neslužbeno doznajemo da je dijagnoza bila akutna psihoza. Primili su ga na bolničko liječenje početkom veljače i u dobrom stanju otpustili 36 dana poslije. No krajem ožujka prestao je dolaziti na preglede. U tuzlanskom naselju Trstije u četvrtak je ubio šestero rođaka. Nakon uhićenja u poslijepodnevnim satima pokušao se objesiti. Prebacili su ga na promatranje u bolnicu u Tuzli.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nije vazno 02.06.2008.

    ma vise se covjek nemoze nicemu cudit...svaki dan se neka tragedija dogodi.. takav je zivot...

  • user_21090 31.05.2008.

    Hrvati su sami sebi najveći neprijatelji,Petrović je to još jednom dokazao. Da li je lud ili ne,to ne ublažava bol i gubitak obiteljima koje su ostale bez najmilijih.

  • poison girl 30.05.2008.

    znači, tehnički, prijavim se u jankomir da nisam baš sva svoja, malo pijem propisane tablete, ko liječim se par mjeseci i onda mogu poslije koknuti koga god hoću i proći nekažnjeno.fenomenalno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare