To je to što me zanima!

Ubojica je bio vojno lice: Ispalio mu više hitaca u tijelo i glavu

Znam osumnjičenog, čovjek je konfliktan, znao je prijetiti ljudima, a inače je bio vojno lice. Zbog obiteljskih problema i maltretiranja dolazila mu je i policija na vrata, tvrdi susjeda
Vidi originalni članak

Još nisu poznati motivi ubojstva muškarca ispred nebodera u Rijeci. Identitet žrtve sinoć se još provjeravao, ali zasad sve ukazuje da je ubijen 54-godišnji V. L., stanar zgrade, a izvori bliski istrazi navode da je za ubojstvo osumnjičen 74-godišnji V. P., također stanar zgrade. Njega je policija privela, javlja Novi list. 

Kako pokazuju prvi podaci istražitelja, žrtva je ustrijeljena s više hitaca u tijelo i glavu.  

POGLEDAJTE VIDEO: Policija vrši očevid

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stanarka nebodera u kojem se dogodilo ubojstvo kaže da zna oba muškarca. Iako nije bila u vrijeme ubojstva u zgradi kaže da se prema pričanju drugih susjeda navodno sve dogodilo nakon što je osumnjičeni s prozora vidio kako je žrtva došla na motoru. Spustio se dolje iz svog stana, dočekao ga i na kraju pucao u njega.  

- Znam osumnjičenog, čovjek je konfliktan, znao je prijetiti ljudima, a inače je bio vojno lice. Koliko znam, policija je znala dolaziti u njegov dom zbog obiteljskih problema i maltretiranja. Koliko mi je poznato, čovjek drži golubove na balkonu i vezano za to znalo je biti nesuglasica s drugim stanarima - navodi za Novi list stanarka nebodera koja je željela ostati anonimna.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • toby 07.07.2016.

    Ako je bio vojno lice onda ima i ličnu kartu. HALLO ovo je Hrvatska

  • purgerica prva 06.07.2016.

    Pa dobro, napišite kak treba, ova mladost ovdje nema pojma, "vojno lice", 74. godine starosti, što drugo, pa pripadnik jna!

  • malibandic 06.07.2016.

    pokojnik duša od čovjeka pravi obiteljski čovjek supruga i djeca na prvom mjestu građevinski poduzetnik pošten i kulturan čovjek osobno ga znam

Komentiraj...
Vidi sve komentare