To je to što me zanima!

Ubojica policajaca je na zidu krvlju napisao tajnu poruku

SAD: Micah Johnson (25) koji je u Dallasu ubio petero i ranio sedmero policajaca i dvoje civila je napisao krvlju na zidu "R" i "B". Policija istražuje što ta slova znače
Vidi originalni članak

Micah Johnson (25) koji je u četvrtak u Dallasu ubio petero i ranio sedmero policajaca i dvoje civila je napisao krvlju na zidu "R" i "B" prije nego ga ubio robot. Podsjetimo, tijekom prosvjeda protiv policijskog nasilja prema Afroamerikancima prošli tjedan u Dallasu Johnson je naoružan poluatuomatskom puškom krenuo u napad na policajce. Bio je jedini napadač. Pregovori s Johnsonom su trajali više od dva sata.  

- Htio je pregovarati samo s policajcima koji su Afroamerikanci. Ismijavao nas je i nekoliko puta pitao koliko je policajaca ubio. Lagao nam je i rekao da je postavio bombe - rekao je David Brown, šef policije u Dallasu.

Nakon krvavog napada, Johnson, se skrivao iza zida i policajci mu nisu mogli sigurno prići pa su ga ubili pomoću robota bombe.  

Planirao još ubojitije napade?

Policija i dalje istražuje što znače slova koja je Johnson ispisao krvlju na zidu. Pretražuju mu kuću. U njoj su našli municiju i materijal za izradu bombi. Policija vjeruje da je bio ranjen u razmjeni vatre s policijom, te da je planirao još ubojitije napade.   Navodno je i vježbao detoniranje eksploziva.

Micah Xavier Johnson je vojni veteran i služio je u vojnoj postrojbi u Afganistanu od studenoga 2013. do srpnja 2014.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bilicvitak88 11.07.2016.

    Ovo je lose, cim se medurasni problemi rjesavaju ubijanjem, to je znak dokle je ta mrznja dosla, bojin se da ce biti sve gore, sad ce policajci vratit pa onda opet crnci, samo je pitanje dokle..

  • navrhbrdavrbamrda 11.07.2016.

    ljudi imate na live leak fotografiju lika nakon sto su ga raznili.Pa koga zanima...

  • endorfin 11.07.2016.

    Budale ratuju dok se bogati bogate...

Komentiraj...
Vidi sve komentare