To je to što me zanima!

Ubojica Simkea: Svoj križ morat ću nositi cijeli život

Tužiteljstvo traži maksimalnu kaznu za Arnolda Uremovića koji je 2009. u Rječinu bacio Vitomira Jovičića. Obrana smatra da je to djelo iz nehaja
Vidi originalni članak

Na suđenju Arnoldu Uremoviću za ubojstvo Vitomira Jovičića Simkea saslušan je posljednji svjedok Mario Škrnjić. Tužitelji i obrana iznijeli su svoje završne riječi. Tužitelji tvrde da je obrana Uremovića, da je ubojstvo počinio iz nehaja, potpuno neprihvatljiva i neutemeljena. Kao motiv za ubojstvo ističu bahatost, oholost, bezobzirnost, sebičnost i dokazivanje fizičke nadmoći nad sitnim mladićem ograničenih psihičkih sposobnosti kakav je bio Simke, javnosti poznat kao "dobri duh Rijeke". Od vijeća tužitelj traži maksimalnu kaznu za Uremovića, koji se u više navrata pokazao agresivnim te je i prije osuđivan. Obrana se složila da je razlog Uremovićeva ponašanja bahatost, nasilničko i samoživo iživljavanje što je neopravdano, no žele da se u obzir uzme njegovo odrastanje u disfunkcionalnoj obitelji i neobrazovanost. Obrana smatra da ga treba kazniti za djelo iz nehaja što je rezultiralo smrću.
- Iz srca se kajem što se sve to dogodilo. Ja ću svoj križ nositi cijeli život - rekao je na kraju suđenja Uremović. Presudit će mu u utorak u 13 sati.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • odb 17.05.2010.

    ...a kad će biti suđenje ekipi koja je zadivljeno gledala gada kako baca Simkea i još se urnebesno zabavljala na njegov račun!!!!!!??????

  • axlica 17.05.2010.

    nosi i križ a nadam se da ćeš svakodnevno nosit i tuđe šake po sebi i u sebi

  • glupavi 17.05.2010.

    DISFUNKCIONALNA FAMILIJA i neobrazovanost.............zar je samo njegova takva...ma ljudi ne bacaju zbog toga iz zajebancije ljude u riječinu i smiju se zbog toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare