To je to što me zanima!

Ubojica u bijegu: Ivana je izbo nožem, napao je i njegovu kćer

Susjedi kažu da je Ivan B. bio skroman, ali vedar umirovljenik koji se ranije rastao od svoje supruge. Susjedi kažu da su se kod Ivana B. nedavno doselili njegova kći sa suprugom i djetetom
Vidi originalni članak

Ivan B. (66) je u ponedjeljak više puta izboden nožem. Umro je od zadobivenih ozljeda. Napadač je prema prvim informacijama napao i Ivanovu kćer I.N. (32) i lakše ju ozlijedio. Liječnička pomoć joj je pružena u bolnici Sveti Duh. Kći je nazvala Hitnu pomoć koja je obavijestila policiju. 

NIJE ŽIVIO SAM Našli su ga u stanu u Zagrebu: Tko je usmrtio umirovljenika?

Podsjetimo, mrtav muškarac je pronađen u ponedjeljak popodne u stanu od četrdesetak kvadrata u podrumu zgrade u Prilazu Gjure Deželića u Zagrebu.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno je u stan primio kćer s obitelji

Susjedi kažu da je Ivan B. bio skroman, ali vedar umirovljenik koji se ranije rastao od svoje supruge nakon što ga je ubola nožem. Susjedi kažu da su se kod Ivana B. nedavno doselili njegova kći sa suprugom i djetetom starim oko pet godina. Kažu da su kći i zet s djetetom živjeli u malenoj kućici u kojoj nisu imali uvjete za život pa su se dok malo ne zatopli preselili kod umirovljenika. 

- Ubrzo su krenule trzavice među njima jer oni nisu ništa htjeli raditi pa im je susjed Ivan B. iako je šepao, nosio hranu iz pučke kuhinje - kaže susjeda za Večernji list. 

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

Idi na 24sata

Komentari 82

  • 21.03.2018.

    ti bus meni doma travu kosil

  • novoselo 21.03.2018.

    Kcer malo ozlijedjena,valda je vidjela napadaca,tu puno toga smrdi.

  • 20.03.2018.

    Sumnjivi su i kcer koja ima ozljede (mozda u sukobu s ocem) ali i njezin „vrijedan“muz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare