To je to što me zanima!

Ubojstvo iz časti: Silovali su djevojku pa joj prerezali vrat

Prijateljica koja je preživjela napad je rekla da je čula Celine kako vrišti i da su ju napadači izvukli iz tuš kabine i omamili elektrošokerom. Djevojke su napadači zavezali i ubacili u vozilo
Vidi originalni članak

Celine Dookhran (19), Indijka i muslimanka, ubijena je u u ubojstvu iz časti jer je bila u vezi s muslimanom Arapom. Djevojka koja je bila make up umjetnica je pronađena mrtva u svojoj 1,5 milijuna funti vrijednoj kući na jugu Londona. Njezinoj prijateljici također je prerezan vrat, ali se uspjela spasiti i preživjela je.

Članovi obitelji ubijene djevojke nisu odobravali vezu u kojoj je bila. Prijateljica koja je preživjela napad je rekla da je čula Celine kako vrišti i da su ju napadači izvukli iz tuš kabine i omamili elektrošokerom. Djevojke su napadači zavezali i ubacili u vozilo. Odveli su ih u kuću koja se obnavljala.

Celine Dookhran su silovali i ubili. Drugu su djevojku silovali nakon čega im je uspjela pobjeći. Mujahid Arshid (33) se u ponedjeljak pojavio na sudu. Optužen je za ubojstvo, silovanje i otmicu, a njegov pomagač Vincent Tappu (28) je optužen za otmicu.

Celine je bila najstarija od troje djece i rođena je u Wandsworthu. Ubijena je prošle srijede. Suđenje napadačima počinje u kolovozu, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • jelenaZGB 02.08.2017.

    i sad ih vi pozivajte u europu...sve je to zlo. s takvima nema suživota.

  • ABRAKA 30.07.2017.

    Šteta i žalosno,kakvi poremeceni ljudi! Cura je jako lijepa bila,steta sto je rodena i zivjela medu takvim narodim

  • Mjerilo 27.07.2017.

    Celine i Vicent muslimani?? A ppgle komentara zlobnih i pokvarenih ljudi..koja ste vi sirotinja

Komentiraj...
Vidi sve komentare