To je to što me zanima!

Ubojstvo na Zrću: Profesora je izudarao netko tko ga je znao?

Iako je imao 62 godine, profesor tjelesnog i hrvač Marijan Vukelić bio je izuzetno snažan. Istražitelji ne znaju s kime se išao naći na Zrće ni jeli se susret odigrao
Vidi originalni članak

Jutarnji list doznaje od izvora iz zadarske policije kako su istražitelji prikupili brojne informacije s Paga, gdje je Marijan Vukelić brutalno pretučen prije sedam dana. Istraživali su i u Zagrebu i Sesvetama gdje je živio i radio ubijeni profesor tjelesnog, te u Lici gdje mu živi rodbina i prijatelji. 

Vukelić je posljednji dan života proveo kod prijatelja Ivana Mikulaša u Staroj Novalji te se uputio na Zrće pola sata nakon ponoći kako bi se našao s nekime i usput pronašao smještaj. 

Ipak, vrijeme od tada pa do četiri sata, kada su njemački turisti pronašli Vukelića krvave glave i bez svijesti, istražiteljima je nepoznanica. Ne zna se s kime se išao naći, kao ni da li se susret odigrao. 

Vukelićev brat Marko sumnja kako ga je ubio netko koga je poznavao. Iako je imao 62 godine Vukelić je bio natprosječno snažan i u odličnoj formi. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ValentinoPranjić 27.08.2013.

    Bio mi je profesor tjelesnog u ugostiteljskoj skoli , sve sto mogu reci da je bio dobar covijek . pokoj mu dusi

  • 27.08.2013.

    nejasno mi je,ako je kod prijatelja htio prespavati,znaci, nije te noci namjeravao na zrce.ako se tamo zelio s nekim sresti,nebi tad trazio kod prijatelja prenociste,hm cudno sve

  • Venucci 27.08.2013.

    bit ce profesor uletio u neki mutni biznis ili je presao granicu u nekakvoj igri, pokazat ce vrijeme

Komentiraj...
Vidi sve komentare