To je to što me zanima!

Ubojstvo u Krčevini: Stiskao je ženu za vrat dok nije izdahnula

Muškarac (55) je 12. prosinca oko 12 sati u obiteljskoj kući u Krčevini rukama za vrat uhvatio svoju suprugu (51). Ona se počela gušiti te je uskoro preminula na mjestu događaja
Vidi originalni članak

Muškarac (55) je kazneno prijavljen zbog ubojstva žene (51), a Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku protiv njega je pokrenulo istragu. Kako navodi Večernji list, ubijena je supruga optuženog muškarca. 

Sumnjiči ga se da je 12. prosinca oko 12 sati u obiteljskoj kući u Krčevini rukama za vrat uhvatio svoju suprugu. Ona se počela gušiti te je uskoro preminula na mjestu događaja.  

Muškarca su ispitali, a 15. prosinca  Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku donijelo je rješenje o provođenju istrage. Sudac istrage mu je odredio istražni zatvor u trajanu od 30 dana zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • zeljkopž 17.12.2017.

    Trebalo bi, kao i u SAD uvest predbračne ugovore! Ljudi smatraju da nisu jedno za drugo? Jednostavno se rastat po uvjetima iz predbračnog ugovora i to je to. Mnogi zločini dešavaju se zato što se poneki muž i žena više ne podnose ali ostaju zajedno zbog imovne. Predbračnim ugovorom jasno reč čije je čije. Razvodi će bit puno lakši i ozbiljno smanjeni ti naj teži kriminali.

  • Živjela cenzura! 16.12.2017.

    Stiskao je ženu za vrat dok nije izdahnula. Jel sigurno da nije stiskao i nakon toga?

  • mmmmmmm7777777 16.12.2017.

    Davio je toes kaze zadavio a ne stiskao za vrat

Komentiraj...
Vidi sve komentare