To je to što me zanima!

Poginuo je u rezervatu: Hrvat (75) ustrijeljen loveći lavove...

Poznati ugostitelj s Paga, pasionirani lovac, izgubio je život u Južnoj Africi loveći lavove. Metak ga je pogodio u prsa, kažu njegovi sumještani. Policija je otvorila istragu
Vidi originalni članak

Odstrelili su prvog lava te krenuli tražiti novog. Začuo se pucanj. Metak je pogodio muškarca. Helikopter hitne pomoći došao je za nekoliko minuta. Prebacili su ga u lokalnu bolnicu, no nije mu bilo spasa. Preminuo je, stoji u priopćenju južnoafričke policije.

Kako su potvrdili za lokalne medije, poginuli muškarac je 75-godišnji Hrvat. U Južnu Afriku otišao je s još dva prijatelja. Lovili su u rezervatu na sjeveru zemlje. Nakon slučaja je policija pokrenula istragu jer sumnjaju kako je muškarac ubijen, a ne da je riječ o nesretnom slučaju. Također istražuju posjedovanje ilegalnog oružja i streljiva.

Poginuli Hrvat, neslužbeno saznajemo, poznati je ugostitelj s Paga, a lovom se bavio cijeli život. Vlasnik rezervata za lov na lavove iz uzgoja kaže da ništa nije vidio ni čuo jer se brinuo za jednog lava. Iako je lov na lavove u rezervatima dopušten, oko njega ima puno kontroverzi. Naime, lovačke udruge iz svijeta pobunile su se zbog takvog načina “industrijskog” lova. Lavovi se posebno uzgajaju i doslovno se serviraju lovcu na nišan.     

Idi na 24sata

Komentari 234

  • _l_ 30.01.2018.

    što ti je lav skrivio!!??

  • Deleted user 30.01.2018.

    Nikakva šteta

  • Antisha 30.01.2018.

    Hahaha karma is a bitch. Ide na drugi kraj planete pucati po lavovima, bilo bi jos bolje da su ga rastrgali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare