To je to što me zanima!

Ubojstvo u Splitu: Muškarac je bio istetoviran i imao 'irokezu'

Muškarca je pronašao slučajni prolaznik oko 7 sati ujutro. Na tijelu je bilo nekoliko rana od vatrenog oružja, ali ne i puno tragova krvi. Par sati kasnije u Tugarima je pronađen zapaljeni BMW
Vidi originalni članak

Muškarac (34) iz okolice Splita ubijen je, a njegovo tijelo ostavljeno je na splitskom TTTS-u (Trgovačko-transportni terminal Split) u noći na srijedu.

Muškarca je pronašao slučajni prolaznik oko 7 sati ujutro, a tijelo je ostavljeno na skrivenom mjestu na jednoj uzvisini, ali u neposrednoj blizini tvrtki koje imaju svoje prostorije na TTTS-u.

UBOJSTVO U SPLITU? Našli tijelo muškarca, policija tvrdi: Radi se o nasilnoj smrti!

Kako neslužbeno, ali pouzdano doznajemo, pronađeni čovjek jače je tjelesne građe, s tetovažama po tijelu te 'irokez' frizurom. Pronađen je s nekoliko rana od vatrenog oružja po glavi i tijelu, a kako na mjestu događaja nije bilo puno tragova krvi, zaključeno je da je ubijen negdje drugdje i ostavljen na TTTS-u.

Kako u blizini ima puno tvrtki koje nadziru svoje prostore, navodno je jedna od nadzornih kamera oko 3.30 snimila automobil koji se dovezao i uskoro odvezao s te uzvisine.

Odmah po pronalasku tijela policija je pokrenula opsežnu istragu. 

Zapaljeni auto povezan s ubojstvom?

Nekoliko sati kasnije, oko 11 ujutro, u Tugarima udaljenim nekoliko kilometara, na protupožarnom putu pronađen je zapaljeni BMW šibenskih tablica. Vatrogasci su ga uskoro ugasili, a na teren su uskoro stigli policajci sa psima koji su krenuli u potragu za vlasnikom. Na teren su izašli i forenzičari, pa je jasno da se sumnja kako su ubojstvo i paljevina dio iste priče.

Splitom je odmah po vijesti o ubojstvu prostrujala priča da se radi o još jednom obračunu među lokalnim kriminalcima povezanima s trgovinom drogom. U trenutku pisanja teksta identitet ubijenog još nije poznat, ali pretpostavlja se da se radi o osobi iz splitskog krim miljea.

Inače, Split je u posljednje vrijeme ponovo postao poprište svakojakih obračuna, od propucavanja do premlaćivanja, te pogotovo paljevine automobila. Naime, samo u posljednjih godinu i pol dana tokom noći izgorjelo je više od 20 auta...

Idi na 24sata

Komentari 66

  • mrTrobec 23.08.2018.

    Uzmite apartman u Splitu,batinanje besplatno.

  • mrTrobec 23.08.2018.

    Ubilo indijanca

  • Herzog(315178) 23.08.2018.

    Što južnije to tužnije !

Komentiraj...
Vidi sve komentare