To je to što me zanima!

Ubola ga žena na spavanju? S nožem u vratu zvonio susjedu

Suprugu su uhitili te je ispitali, a sudac joj je odredio mjesec dana pritvora zbog opasnosti od ponavljanja djela
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo Osijek sumnjiči 39-godišnjakinju da je u petak, u zajedničkom stanu u Osijeku, kuhinjskim nožem dva puta ubola supruga u vrat i time mu nanijela teške i za život opasne ozljede. Život mu je spašen hitnom liječničkom intervencijom, javlja Glas Slavonije.

Prema neslužbenim informacijama muškarca je u bolnicu dovezla Hitna pomoć u pratnji policije, a iz vrata mu je virio nož.

Suprugu su uhitili te je ispitali, a sudac joj je odredio mjesec dana pritvora zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Osumnjičena žena navodno je ubola supruga u vrat s leđa dok je ležao u krevetu. On se potom ustao i s nožem koji mu je s prednje strane virio iz vrata, dok mu je drška noža bila sa stražnje strane, izišao iz stana, te pozvonio susjedima da bi ih zamolio da zovu Hitnu pomoć.

Idi na 24sata

Komentari 168

  • Mina MićeMujić 27.09.2016.

    Gospođa mjesec dana na psihijatriji i to je to.

  • talman 27.09.2016.

    U zadnje vrijeme rade noževi

  • adika 27.09.2016.

    Nije ona njega bez razloga ubola. Taj mora da je tuko sve po kući.Znao sam za slučaj prije 25 i više god, isto žena ubila nožem muža.Ali ga je proje toga nekoliko više puta izrezala nožem jer je tukao pijan nju i djecu kada dođe kući, pa ju čak ni ona milicija nije prijavljivala za nanošenje tjelesnih ozljeda jer se branila od "muškarčine".I kada joj dopizdilo krknila ga posred srca i on ode.Mislim da je dobila nekakav uvjet od godinu ili dvije. I to je u redu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare