To je to što me zanima!

Učenica (7) iz Solina skinuta s respiratora, dobro se oporavlja

Učenica (7) OŠ "Vjekoslav Parać" je u naguravanju ozlijeđena kišobranom. Bila je u induciranoj komi i na respiratoru. Sada je potpuno svjesna i dobro se oporavlja
Vidi originalni članak

Iako je još na Jedinici intenzivnog liječenja KBC-a Split, djevojčica (7) iz Solina, koja je prošli tjedan stradala nakon udarca kišobranom u oko, dobro se oporavlja. Kako nam je kazao ravnatelj Osnovne škole Vjekoslava Paraća, curica više nije na respiratoru i normalno komunicira. Još krajem prošlog tjedna liječnici su je polagano počeli buditi iz inducirane kome. 

- Sada je potpuno svjesna. Vjerujemo da će potpuno ozdraviti jer oporavak lijepo napreduje. I dječak koji ju je udario u srijedu se vratio na nastavu. On je također pretrpio ozbiljan šok. Proteklih dana psiholog mu je pomagao prebroditi traumu. Na nastavu je došao sa stručnom pomoći, odnosno učiteljem koji će mu pomagati da sve prođe najbezbolnije moguće – kazao nam je ravnatelj.  

Kako smo već pisali, djevojčicu je udarac kišobranom odbacio te je udarila glavom u ormar i bez svijesti pala na pod opet udarivši glavom. Sve se odvijalo na malom odmoru. 

Nakon brojnih pretraga, utvrđeno je da djevojčici oko nije ozlijeđeno već očna duplja te da ima ozbiljne ozljede glave. Kako bi joj se organizam brže oporavio stavili su je u induciranu komu. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • mala0605 05.12.2014.

    hvala dragom Bogu , čuvaj se malena i ozdravi brzo

  • Naiva_2 04.12.2014.

    a neka tako i treba..molim vas nemam kog pitati da li znate što je s onom djevojčicom što je pala s hora u crkvi..hvala..

  • agloa 04.12.2014.

    ravo malena,svima koji su se izborili za njen zivot hvala,bog ju je pogledao,zasluzila je i ona,kao i roditelji,neka te bog cuva....

Komentiraj...
Vidi sve komentare