To je to što me zanima!

Učenica skočila s prozora doma zbog loših ocjena?

Učenica (16) iz Koprivnice ponavljala je 1. razred Željezničke škole. Ove godine izgubila bi pravo školovanja. Skočila je sa prvog kata doma
Vidi originalni članak

Vidio sam je sat vremena prije nego što je skočila. Sjedila je s curama i pušila. Nije izgledala kao da će se pokušati ubiti, ispričao nam je jedan od učenika, koji živi u Učeničkom domu Željezničke tehničke škole u Palmotićevoj ulici u Zagrebu. Učenica (16) iz Koprivnice u utorak je oko 21.30 sati skočila kroz prozor u stubištu doma. Skok s visine od deset metara učenica je preživjela, no teško se ozlijedila.
Ima višestruke prijelome zdjelice i napuknuće prsnoga kralješka. Na sreću, nije u životnoj opasnosti i ne bi trebala imati nikakvih trajnih posljedica. Njezini kolege kažu da nije bila depresivna ni sklona alkoholu. Problema je imala jedino s ocjenama.
- Ponavljala je 1. razred. No koliko znam, iz stabilne je obitelji i imala je punu podršku roditelja - kaže ravnatelj škole i doma Ivica Lovrić. Učenici pričaju kako ni ove godine njihova vršnjakinja nije imala bolje ocjene. Da je opet pala razred, izgubila bi pravo školovanja. Iako to nitko nije mogao potvrditi, nagađa se kako je upravo to nagnalo djevojku da se pokuša ubiti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare