To je to što me zanima!

Učenici bili na nastavi: Snažna oluja im je otpuhala krov škole

Slatinom je u petak tijekom pola sata proletjela oluja praćena obilnom kišom i snažnim vjetrom te uzrokovala hrpu nevolja, srušenih stabala i odlomljenih grana
Vidi originalni članak

Snažna oluja je u petak oko šest sati pogodila Slatinu. Bila je praćena obilnom kišom i snažnim vjetrom. Oluja je trajala svega 30-ak minuta te u tako kratkom roku prouzročila brojne materijalne štete u gradu. 

Od siline vjetra, odlomio se dio limenog krova srednje škole Marka Marulića, dok su još učenici bili na nastavi. Srećom, nema ozlijeđenih.

Brojna odlomljena stabla i slomljene grane preplavile su slatinske ulice, a slatinska vatrogasna postrojba je zaprimila desetak poziva uplašenih građana, većinom za intervencije oko polomljenih stabala i grana koje je snažni vjetar dopuhao do njihovih dvorišta. 

U tijeku je sanacija krova srednje škole koji se tijekom oluje odlomio. Vatrogasne postrojbe JVP Slatina su na terenu i saniraju štetu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 18.05.2013.

    LImeni krovovi? A što fali ravnim krovovima, koji su vječni i nikud ne lete?

  • SenadDedić 18.05.2013.

    to su bili majstori ,nadzodno organ ,projektant koji je projektirao ,izvođači , jedino blagajnica nema veze s time ona je ošla na more

  • šiš 18.05.2013.

    Sva sreća pa nema stradalih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare