To je to što me zanima!

Učenici nižih razreda i maturanti ne idu na online nastavu

Iako je prvotna odluka bila da svi učenici u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji od ponedjeljka prelaze na C model, odluka je promijenjena i u školi ostaju najmlađi i maturanti
Vidi originalni članak

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs izjavio je ranije u četvrtak da učenici u Gradu Zagrebu i Zagrebačkoj županiji od ponedjeljka prijelaze na C model nastave (online), kako bi se utjecalo na trenutnu epidemiološku situaciju, međutim potvrđeno nam je kako na online nastavu idu viši razredi i svi srednjoškolci osim maturanata. Dakle, nastavu će u školi i dalje imati učenici od 1. do 4. razreda osnovne škole i maturanti.

Radovan Fuchs je danas priznao da se na kampanju za cijepljenje prosvjetnih radnika u Sisačko-moslavačkoj županiji odazvalo svega 20 posto njih, te izrazio nadu da će nova kampanja povećati interes za cijepljenje među prosvjetnim radnicima.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • opča opasnost 09.04.2021.

    Vi ministre sigurno nemate male školarce(jer ste prestari) .Baš vas briga što se i oni mogu zaraziti i prenesti bolest na svoje ukućane.Svi ste ludi i neznate što radite.Toliko ima zaražene djece a vi i dalje na to žmirite.Sramota za takvog nesposobnog ministra!!!

  • Rudy Rudy 08.04.2021.

    Ministre ti ne znaš ni kud si pošo, ni od kud si došo...

  • obama terorist 08.04.2021.

    Zasto oni ostaju doma a njihovi roditelji rade u tvornicama,trgovackim centrima...?? Kakva je razlika? Jeli moguce da virus obustavlja sve osim vrtica,tvornica i trgovackih centara???

Komentiraj...
Vidi sve komentare