To je to što me zanima!

Učitelj ga htio upozoriti pa ga pogodio šipkom u vrat?

BiH: Ivan Jeličić tuži nastavnika Dragana Mišuru jer je drvenom šipkom ozlijedio njegovog sina (11). Mišura kaže da je dječaka slučajno udario
Vidi originalni članak

Učenik petog razreda o OŠ Fra Jeronim Vladić u Ripcima (BiH) došao je kući s posjekotinom na bradi. Roditeljima je rekao kako je nastavnik Dragan Mišura na njega bacio drvenu šipku dužine 40 centimetara.
- Nisam mogao vjerovati da i danas ima takvih pojava. Naše ogorčenje je nemjerljivo. Tražimo da taj nastavnik bude primjereno kažnjen jer se radi o neljudskom ponašanju - rekao je otac dječaka Ivan Jeličić, koji je tužio nastavnika. Mišura tvrdi da je nije dječaka namjerno udario već da ga je samo htio upozoriti da ne sjedi na ogradi stepenica. Želio je, kaže, udariti po ogradi, ali se šipka odbila i udarila učenika u vrat.
- Znam da za moj postupak nema opravdanja, ali to se dogodilo bez ikakve namjere - rekao je novinarima Dnevnog Avaza nastavnik Mišura.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • markovicn78 24.01.2010.

    omkalo se a jarane ,,.. a da se omakne kakvom roditelju da tebe gadja kakvim stapom na noge bi se digao citavo ministarstvo prosvete ...tesko nama pored takih nasilnika pa kako poslat dijete u skolu pored manijaka jel ih poducava nasilju sramota i bruka jad cemer u skolama je vec i previse sramota

  • zlikavac 24.01.2010.

    i da _djeca su danas dosta isfrustrirana kod kuče da bi još trpili i frustracije nekih profesora dali su njoj dani ili nije dobila ili slično :))))

  • zlikavac 24.01.2010.

    nije mi namjera bila vrijeđat ni najmanje ,,,,samo kažem

Komentiraj...
Vidi sve komentare