To je to što me zanima!

Skandalozno! Udanu učiteljicu našli golu u autu s učenikom

Kako piše Daily Mail, optužena je za kazneno djelo seksualnog zlostavljanja kao zaposlenik škole. U Nebraski takva optužba nosi maksimalno 20 godina zatvora...
Vidi originalni članak

Policija je u Nebraski uhitila udanu učiteljicu koju su zatekli u automobilu s tinejdžerom (17), piše Daily Mail. Erin Ward (45) uhvaćena je razodjevena na stražnjem sjedalu automobila sa srednjoškolcem. Zamjenici šerifa okruga Douglas identificirali su Erin u subotu nakon što su obaviješteni o sumnjivom automobilu parkiranom na slijepoj cesti oko tri sata ujutro. 

ZAVRŠIO NA SUDU Po trgovini u Splitu hodao s nožem. Policija mu ga oduzela. 'Spava po stubištima i parku...'

Dok su se približavali sivoj Hondi Pilot iz 2015. godine, policija je rekla da su uočili Ward i 17-godišnjaka na stražnjem sjedalu dok se oblačila. Tinejdžer je tada uskočio na vozačevo sjedalo i pobjegao s mjesta događaja. Dva bloka dalje, udario je drugo vozilo i pobjegao. Policija ga je nakon više od sat vremena pronašla odjevenog u bokserice, čarape i majicu.

Ward, koja je ostala na mjestu događaja, navodno je priznala da je imala seksualne odnose s tinejdžerom, rekli su iz policije. Ona je bila na zamjeni u srednjoj školi Burke u Omahi. I 17-godišnjak je učenik iste škole. 

UKLJUČILO SE JOŠ 50 POLICAJACA Policija traži Danku na novoj lokaciji. Srbi tvrde: Majka joj je trudna, a mještani žive u strahu

'Utvrđeno je da je Honda Pilot vlasništvo Ward i njezinog supruga', rekla je policija. Nakon što je tinejdžer lociran, policija ga je privela na razgovor. 

Kako piše Daily Mail, optužena je za kazneno djelo seksualnog zlostavljanja kao zaposlenik škole. U Nebraski takva optužba nosi maksimalno 20 godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • liliZG2.0 15.04.2024.

    i tata bi sine

  • Florijan1974 15.04.2024.

    Besplatna poduka u automobilu nije nikakav grijeh još k tome goli, što pospješuje izvrsno razumjevanje lekcije.

  • 15.04.2024.

    Bolje učiteljica nego učitelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare