To je to što me zanima!

Udar munje ga doslovno izuo iz tenisica, na asfaltu ostala rupa

Teksašanin Alex Coreas u subotu je šetao svoja tri psa kad ga je pogodila munja koja ga je doslovno izula iz tenisica i čarapa. Nasreću, muškarac se dobro oporavlja i nije u životnoj opasnosti...
Vidi originalni članak

Koliko je bitno skloniti se za vrijeme nevremena pokazuje i najnoviji slučaj udara groma u američkom gradu Springu u Teksasu. Alex Coreas je naime šetao svoje pse kad ih je 'uhvatila' oluja, a u jednom trenu munja je i udarila u nesretnog muškarca. 

Sve je to zabilježila nadzorna kamera obližnje veterinarske klinike. 

- Počela sam trčati kroz kliniku jer je netko počeo vikati da čovjeku moramo pružiti prvu pomoć, prisjetila se veterinarka Christy Mittler, piše ABC.  

- Ja i moji kolege došli smo do muškarca te smo vidjeli da se ne miče, da ne diše i da mu je iskidana osjeća. Munja ga je izula iz tenisica i čarapa pa su mu stopala bila bosa. 

- Reanimirali smo muškarca i nismo stali sve dok nismo sjetili puls. Došao je svijesti, a mi smo mu objasnili da ga je udarila munja. 

Na mjestu gdje je udarila munja, u asfaltu je ostao dubok trag, a sva tri psa su se od straha razbježala. Nakon kratke potrage, svi su pronađeni. 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 06.10.2019.

    Svaka čast osoblju veterinarske stanice koji su čovjeku spasili živit 👍💪

  • Liverpool_YNWA 06.10.2019.

    peso ga je prestigel u zadnju sekundu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare