To je to što me zanima!

Tko su sve balkanski mafijaši koji imaju hrvatske putovnice?

Drugi dio tjednika prepustili smo kulturnim temama: razgovarali smo s ravnateljem Kerempuha Romanom Šuškovićem i piscem Bojanom Žižovićem
Vidi originalni članak

Novi broj političkog tjednika Express donosi najdetaljniju insajdersku priču o mafijaškim šefovima koji su bili opskrbljeni lažnim hrvatskim putovnicama.

Sve se, zapravo, kupovalo u Hrvatskoj od pripadnika policije koji su svoj ugled prodavali za 3500 eura po putovnici, osobnoj iskaznici ili vozačkoj dozvoli. Strašna priča. Nadalje, ispitali smo fenomen “mrtvih glasova”, točnije čišćenja izbornih lista. Taj je postupak počeo prije nekoliko godina, ali je i zaustavljen. Cijeni se da je s glasačkih listi izbačeno 70.000 imena s lažnim prebivalištima. Kako možemo računati na poštene izbora kad je takav kaos na listama? Razgovarali smo s češkim istražiteljem UN-a., Vladimirom Dzurom, koji je radio na iskapanjima žrtava Ovčare. Zanimljiva je ta priča.

Drugi dio tjednika prepustili smo kulturnim temama: razgovarali smo s ravnateljem Kerempuha Romanom Šuškovićem i piscem Bojanom Žižovićem, Živorad Tomić napisao je odličan tekst o novom hit filmu “Izazivač”. U novom Expressu imate i dar: AutoXpress!

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 02.12.2019.

    Nitko da komentira 200.000 "mrtvih" glasača. Onda čuđenje i zgražanje na situaciju u Hrvatskoj.

  • lesijaka 02.12.2019.

    HDZ Ministri

  • DjuroMutabdzic 01.12.2019.

    Policija radi posao za koji nije placena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare