To je to što me zanima!

Udari Brucea i daj pet kuna za obnovu spomenika

Na Kvaternikovu trgu u četvrtak su Zagrepčani mogli vidjeti spomenik slavnoga glumca Brucea Leeja, a mogli su ga i udariti za pet kuna
Vidi originalni članak

Dobrodošao, Bruce, najveći sine naših naroda, pisalo je na transparentu na zagrebačkom Kvaternikovu trgu pokraj spomenika Bruceu Leeju. Dovezli su ga na obnovu iz Mostara, gdje je postavljen 2005. i odmah oštećen. Zagrepčani mogu udariti slavnog borca i glumca ako plate pet kuna.
- Brončani spomenik Bruceu Leeju, prvi u svijetu, podignut je u podijeljenom Mostaru u studenom 2005. godine. Nažalost, iste je noći spomenik pretrpio prvo oštećenje, a u sljedeća je dva mjeseca  toliko uništen da je sklonjen u skladište, u kojem već četvrtu godinu čeka dovršetak obnove. Nekoliko će dana biti izložen u Zagrebu. Pokraj spomenika bit će dugi bambusov štap. Za pet kuna, koje se ubacuju u škrabicu na kojoj piše 'Za popravak i sretan povratak kući', svaki posjetitelj ima jedinstvenu priliku zadati Leeju pet udaraca štapom i tako iskaliti sve svoje frustracije - rekli su dr. sc. Nino Raspudić i Veselin Gatalo koji su glavni pokretači podizanja spomenika Bruceu Leeju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • drug Kardelj 10.10.2009.

    nek ga nose u Sarajevo!

  • astral_angel 08.10.2009.

    ajd da je spomenik nekom od naših političara...al stvarno, čemu ovo? :)

  • 2borg 08.10.2009.

    da... idemo se iživljavati na preminulom čovjeku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare